ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ

Στις 4.000 οι επανασυνδέσεις ρεύματος

Στις 4.000 αναμένεται να φθάσουν απόψε οι επανασυνδέσεις ευάλωτων καταναλωτών που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, ύστερα από τις κυβερνητικές αποφάσεις για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στις 4.000 οι επανασυνδέσεις ρεύματος

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία:

- Από χθες Πέμπτη έως σήμερα το μεσημέρι είχαν επανασυνδεθεί 3.600 ευάλωτοι καταναλωτές, που προέκυψαν από διεξοδικό έλεγχο των στοιχείων που διαθέτει η Επιχείρηση στο μηχανογραφικό της σύστημα, αλλά και από αιτήματα δήμων και περιφερειών.

- Οι επανασυνδέσεις συνεχίζονται και υπολογίζονται να φτάσουν μέχρι το βράδυ σε περίπου 4.000.

Η ΔΕΗ σε αποψινή ανακοίνωση ευχαριστεί τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την έως τώρα συνεργασία και τονίζει ότι οι εκπρόσωποί της στους 325 δήμους σε όλη την Ελλάδα παραμένουν στη διάθεση των δήμων και περιφερειών για την παραλαβή και από κοινού εξέταση των αιτημάτων.

Θεσσαλονίκη

Τις αιτήσεις των πολιτών για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος παραλαμβάνει από τη Δευτέρα ο δήμος Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα τις προωθήσει στην αρμόδια επιτροπή της ΔΕΗ. Προηγουμένως, οι αιτήσεις θα διασταυρωθούν με τους καταλόγους των ωφελουμένων από τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους καταστήματα των Δημοτικών Κοινοτήτων από τις 8πμ μέχρι τις 5μμ καθώς και στα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης από τις 8πμ μέχρι τις 8μμ, προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο καθώς και πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ στον οποίο να διακρίνεται ευκρινώς ο αριθμός παροχής καθώς και ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.