ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Κεδίκογλου

«Ο Τσίπρας ευαγγελίζεται την καταστροφή της χώρας»

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος,ο Σίμος Κεδίκογλου επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για σχέδια που οδηγούν στην καταστροφή της χώρας και σημείωσε ότι τα ευρωπαϊκά κόμματα που τον στηρίζουν, δε συμμερίζονται τις απόψεις του.

«Ο Τσίπρας ευαγγελίζεται την καταστροφή της χώρας»

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το γνωστό παραλήρημά του. Ξεχνάει όσα έλεγε προεκλογικά ο ίδιος και το κόμμα του για τη δραχμή. Προσπαθεί να κάνει το κόμμα του να ξεχάσει όσα αντίθετα είπε ο ίδιος πρόσφατα στο Τέξας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «αποσιωπά ότι ήδη η κυβέρνηση έχει πετύχει τη μείωση του χρέους και το “κούρεμα” των τόκων που ο ίδιος υπόσχεται» και ότι «αποκρύπτει ότι τα περιθωριακά ευρωπαϊκά κόμματα που τον στηρίζουν, καταψηφίζουν την πρόσθετη βοήθεια προς την Ελλάδα, που ο ίδιος διακηρύσσει».

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα θεματικά συνέδρια για την εκπόνηση προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί μέχρι στιγμής αυτά που επαγγέλλεται συνιστούν επιστροφή στα αδιέξοδα και βέβαιη καταστροφή της χώρας» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.