Neo

Πού ήταν ο Καστανίδης οέο;

Αρκετά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, αλλά και δημοσιογράφοι κρατούσαν χθες... απουσιολόγιο, προκειμένου να δουν ποιοι και πόσοι πολιτικοί που προέρχονται από άλλους χώρους βρέθηκαν στο «Σινέ Κεραμεικός» για να παρακολουθήσουν τον Φώτη Κουβέλη και να τιμήσουν την έναρξη του δεύτερου Συνεδρίου του κόμματος.

Πού ήταν ο Καστανίδης οέο;

Στο μικροσκόπιο, φυσικά, βρίσκονταν όσοι έχουν ήδη συμφωνήσει κάποιου είδους συμπόρευση ή συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ, όπως ο Χάρης Καστανίδης, αλλά και ο επικεφαλής της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος. Αμφότεροι ήταν απόντες.

Ο μεν Ανδρέας Λοβέρδος ήταν επίτηδες απών, προκειμένου η παρουσία του να μην προκαλέσει αντιδράσεις και να μη θεωρηθεί από τους συνέδρους ότι έχει προεξοφληθεί σε επίπεδο κορυφής η «προοδευτική συμπαράταξη» με τον Φώτη Κουβέλη.

Ωστόσο, η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» είχε εκπρόσωπο στο «Σινέ Κεραμεικός», τον βουλευτή Δράμας και στενό συνεργάτη του Λοβέρδου, Χρήστο Αηδόνη.

Η απουσία, όμως, που ήταν δυσεξήγητη ήταν αυτή του πρώην υπουργού Χάρη Καστανίδη, καθώς και εκείνος έχει κλείσει συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. Ο Neo, πάντως, πληροφορείται πως η απουσία Καστανίδη δεν σημαίνει τίποτα απολύτως και πως όσα έχει πει ο πρώην υπουργός με τον Φώτη Κουβέλη ισχύουν στο ακέραιο...

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.