ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ακούστε ελεύθερα

Χωρίς όρια μουσική από το Spotify

Με κάθε επισημότητα, το Spotify, η δημοφιλής υπηρεσία streaming μουσικής, ανακοινώνει την κατάργηση κάθε χρονικού ορίου που ίσχυε για όσους δεν αποτελούσαν συνδρομητές της υπηρεσίας.

Χωρίς όρια μουσική από το Spotify

Η συγκεκριμένη είδηση είχε περάσει στα ψιλά κατά την πρόσφατη παρουσίαση της δυνατότητας δωρεάν streaming μουσικής σε tablets και shuffle mode στα smartphones, με το Spotify να ανακοινώνει σήμερα ότι η ακρόαση απεριόριστης μουσικής είναι διαθέσιμη στη desktop αλλά και στην web έκδοση της υπηρεσίας.

Μέχρι σήμερα κάθε χρήστης που επέλεγε το δωρεάν πακέτο και όχι κάποιο από τα συνδρομητικά, μπορούσε να ακούσει έως 2.5 ώρες μουσικής κάθε εβδομάδα και συνολικά 10 ώρες το μήνα. Μετά το πέρας 6 μηνών, ο χρήστης θα έπρεπε να επιλέξει αναγκαστικά κάποιο συνδρομητικό πακέτο ώστε να συνεχίσει την ακρόαση.

Το στοίχημα για το Spotify με τη συγκεκριμένη αλλά και την προηγούμενη κίνηση, είναι να δελεάσει τους χρήστες στο να προχωρήσουν στη μετάβαση από το δωρεάν πακέτο σε ένα συνδρομητικό, κάτι που σημαίνει την απουσία διαφημίσεων και την πλήρη πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη της υπηρεσίας από φορητές συσκευές.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, το Spotify αριθμεί περισσότερα από 24 εκατομμύρια μέλη, από τα οποία τα 6 εκατομμύρια είναι συνδρομητές επί πληρωμή.

Πηγή:techit.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.