ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Βαρύ πένθος σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για τις δύο φοιτήτριες

Η 23χρονη Μεσολογγίτισσα Ειρήνη Τριανταφύλλου (φωτό) είναι η μια εκ των δύο επιβατών του τραγικού λεωφορείου που έχασαν την ζωή τους χτες το μεσημέρι μετά την σφοδρή σύγκρουση με νταλίκα.

Βαρύ πένθος σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για τις δύο φοιτήτριες

Σύμφωνα με τα τοπικά site, η Ειρήνη, φοιτήτρια του ΑΠΘ, μετέβαινε όπως και άλλοι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη με το μοιραίο λεωφορείο. Δυστυχώς η νεαρή κοπέλα όπως και μια συνομήλική της από το Αγρίνιο είχαν τραγικό θάνατο καθώς κάθονταν στις πρώτες θέσεις και ήταν οι πρώτες που χτύπησαν από το τρακάρισμα.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας κλήθηκαν χτες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και μόλις έφθασαν αναγνώρισαν την κόρη τους.

Η άτυχη κοπέλα ήταν συνεργάτρια της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ της Αιτωλοακαρνανίας.

Τραγικές σκηνές στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ήταν τραγικές. Δεκάδες Αιτωλοακαρνάνες, άλλοι σπεύδοντας από το Νομό και άλλοι διαμένοντες στη Θεσσαλονίκη και πολλοί φοιτητές πήγαν για να συμπαρασταθούν στους τραυματίες του τροχαίου αλλά και στους συγγενείς των τραγικών θυμάτων.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ναυπάκτιος οδηγός του λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, έχει υποστεί ακρωτηριασμό στα πόδια, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για άλλη μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη. Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι ελαφρά. Ωστόσο πολλοί από αυτούς αδυνατούν-στις συνομιλίες τους- να εξηγήσουν τα αίτια του συμβάντος και γιατί το λεωφορείο προσέκρουσε στη σταματημένη (στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης) τούρκικη νταλίκα ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.