LIFESTYLE

Αστρολογικές προβλέψεις

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τέρμα το γκάζι!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τέρμα το γκάζι!

Κριός

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου ενεργοποιείται σε απίστευτο βαθμό τόσο από τον Ήλιο, όσο και από τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Είσαι πραγματική δύναμη της φύσης σε οτιδήποτε αφορά σε νέα ξεκινήματα. Το επίκεντρο των προσπαθειών σου πρέπει να είσαι εσύ κι όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν!

Ταύρος

Εδώ και πολύ καιρό νιώθεις ότι ματαιοπονείς σε θέματα καριέρας, αυτό όμως, έχει ορίζοντα. Η ημερομηνία λήξης είναι η Νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας, όπου, δεδομένων και των όψεων που σχηματίζει, ενεργοποιεί ευκαιρίες και συμβάντα που είναι ικανά να εκτινάξουν την καριέρα σου ή, τέλος πάντων, κάποια επαγγελματική σου προσπάθεια, στα ύψη!

Δίδυμοι

Οτιδήποτε αφορά σε μόρφωση, επιμόρφωση, επέκταση και ταξίδια ευνοείται πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα, Δίδυμε. Επίσης ευνοούνται οι ερωτικές γνωριμίες με ξένους ή πάνω σε ταξίδια και μετακινήσεις , καθώς και οι όποιες επαφές με εξωτερικό. Πιθανά τα κέρδη από εκδόσεις ή τηλεπικοινωνίες επίσης!

Καρκίνος

Χρήματα από κοινού με το σύντροφο, ή χρήματα που διαχειρίζεσαι μαζί και με άλλους, όπως και χρέη και τυχόν νομικές διευθετήσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Πιθανή μία λύση εξ ουρανού – ή, καλύτερα, εξ Ουρανού- σε κάποιο πρόβλημα στους ανωτέρω τομείς, καθώς και μία φλογερή, ιδιαίτερα ερωτική νέα γνωριμία!

Λέων

Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο αυτή την εβδομάδα, και ο αέρας ανανέωσης που φυσά από Υδροχόο και Κριό πιθανό να …πάρει και να σηκώσει κάποιους! Μην ανησυχείς Λιοντάρι μου, για να γίνονται τόσο εύκολα φτερό στον άνεμο, δεν άξιζε εξαρχής να είναι στη ζωή σου. Εξ ίσου εύκολα όμως, αν είσαι μόνος, ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα αυτές τις μέρες…

Παρθένος

Η μουντή καθημερινότητα αρχίζει να φέγγει με κάποιες αχτίδες φωτός, κάποιες ευκαιρίες για να γίνει η δουλειά σου καλύτερη και πιο αποτελεσματική, κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες στο χώρο της δουλειάς σου επίσης! Για πολλούς από εσάς, ίσως υπάρξει μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία αξίζει την προσοχή σας!

Ζυγός

Ο έρωτας και άλλα απρόοπτα – ναι, έρχεται μία εβδομάδα όπου όλα μα όλα είναι πιθανό να σου συμβούν! Κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και κεραυνοβόλες …επιστροφές, καταστάσεις που έμοιαζαν τελεσίδικες ανατρέπονται εν ριπή οφθαλμού και εσύ, Ζυγάκι, πρέπει πραγματικά να είσαι προετοιμασμένος για το απίθανο!

Σκορπιός

Οικογενειακές καταστάσεις που έμοιαζαν να σου έχουν γίνει βραχνάς, βρίσκουν αυτή την εβδομάδα τη λύση τους με εντελώς απρόβλεπτο και ανορθόδοξο τρόπο. Εκεί που θεωρούσες πως όλα έχουν χαθεί, πιθανόν να προκύπτουν νέα δεδομένα και η οικογένεια να ενώνεται με ακόμα μεγαλύτερη συνοχή από πριν. Πιθανή και η ξαφνική διευθέτηση σε θέματα σπιτιού, οικοδομών, ακίνητης περιουσίας κλπ.

Τοξότης

Εδώ και καιρό προσπαθείς να βρεις τρόπο να περάσεις στον άνθρωπό σου, ή στους γύρω σου γενικά, αυτό το οποίο θέλεις. Ως δια μαγείας αυτή την εβδομάδα αυτό καθίσταται εφικτό – και όχι μόνο. Η έκφρασή σου έχει τέτοια πειστική πρωτοτυπία που τα αποτελέσματα είναι ανέλπιστα ακόμα και στα πιο τρελά σου όνειρα!

Αιγόκερως

Μία οικονομική ευκαιρία από το πουθενά, ή νέα οικονομικά δεδομένα που σου επιτρέπουν να ανοίξεις ξανά τα φτερά σου και να πραγματοποιήσεις κάποιο σου σχέδιο είναι μέσα στο πρόγραμμα, Αιγόκερε! Ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι θεαματικά, και ίσως χρειαστεί, όσο κι αν το φοβάσαι, να ρισκάρεις. Θα σου βγει σε καλό, όμως!

Υδροχόος

Το παιχνίδι των άστρων συνεχίζεται στην αυλή σου, Υδροχόε, κι αυτό σου δίνει φτερά να ανασυντάξεις δυνάμεις, να κάνεις νέα ξεκινήματα, να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και να …ξανασυστηθείς με κάποιες ψυχές που, κακώς, σε θεωρούσαν δεδομένο! Σε κάθε περίπτωση, είσαι στο φως του προβολέα: εκμεταλλεύσου το!

Ιχθείς

Η εβδομάδα αυτή είναι ένας εξαιρετικός πρόλογος για ένα μήνα περισυλλογής, ενδοσκόπησης και αποφάσεων. Απαλλάσσεσαι από την απαισιοδοξία και τις φοβίες, οπότε ξεκίνα να σχεδιάζεις βήμα βήμα κάποια πράγματα που μέχρι τώρα παρέμεναν στη σφαίρα των ευσεβών πόθων και μόνο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.