Neo

Προεκλογική εκστρατεία με …εθελοντές

Δίκτυο υποστηρικτών απέκτησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το οποίο μάλιστα ζητά …στήριξη, όσο και κινητοποίηση από εθελοντές.

Προεκλογική εκστρατεία με …εθελοντές

«Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την ανάληψη της δημαρχίας της Αθήνας και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, απευθυνόμαστε στους πολίτες της πόλης και τους καλούμε σε ένα εθελοντικό Δίκτυο Υποστηρικτών του Γιώργου Καμίνη», έλεγε το ηλεκτρονικό μήνυμα που έφτασε στο μέιλ του Neo με αποστολέα το «Diktyo Ypostiriktwn tou Giorgou Kamini».

Όπως πληροφορούσε, μάλιστα «στόχος του Δικτύου Υποστηρικτών της Υποψηφιότητας του Γιώργου Καμίνη είναι να δημιουργηθεί ένας αυτόνομος πυρήνας ενεργών πολιτών που -εθελοντικά και ανιδιοτελώς- επιθυμούν να προβάλουν στους φίλους και στη γειτονιά τους το έργο που έχει συντελεστεί μέχρι σήμερα, αλλά και να συζητήσουν το πρόγραμμα των επομένων ετών». Με την εγγραφή κάποιου σε αυτό, δηλώνει τα στοιχεία του και αποφασίζει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να βοηθήσει στην επανεκλογή του κ.Καμίνη στον δημαρχιακό θώκο. Ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτει κάθε εθελοντής, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει μεταξύ των παρακάτω δραστηριοτήτων:
- Να ενημερώσουν τους φίλους και τους γείτονες τους για το έργο που συντελέστηκε από τον Γιώργο Καμίνη
- Να διοργανώσουν μία συνάντηση σε κάποιο χώρο της γειτονιά τους προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι για το έργο αυτό
- Να στείλουν φωτογραφίες / κείμενα που αποτυπώνουν ιδέες και λύσεις σε προβλήματα της γειτονιάς

Αμέσως μετά τις πρώτες εγγραφές στο Δίκτυο Εθελοντών, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις αμέσως επόμενες μέρες.
Αν αποδώσει κιόλας, θα πρόκειται για την πρώτη ανέξοδη προεκλογική εκστρατεία …εθελοντών. Αν δεν αποδώσει, πάλι, ο Γιώργος Καμίνης, θα έχει κάνει το καλύτερο «γκάλοπ» για τη δημοφιλία του…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.