ΕΛΛΑΔΑ

Ερμιόνη

Πυροβόλησε τη φίλη του και στη συνέχεια προσπάθησε να καεί ζωντανός

Σοκ στην κοινωνία της Ερμιόνης προκάλεσε  το πρωί της πρωτοχρονιάς, το γεγονός ότι όταν ένας 39χρονος, για άγνωστο λόγο, πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο την 32χρονη φίλη του, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο.

Πυροβόλησε τη φίλη του και στη συνέχεια προσπάθησε να καεί ζωντανός

Εν συνεχεία  ο ίδιος προσπάθησε να καεί ζωντανός, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του και βάζοντας φωτιά, αλλά με την παρέμβαση κάποιων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και προσπάθησαν να σβήσουν το φλεγόμενο όχημα, ο 39χρονος βγήκε έχοντας σοβαρά εγκαύματα.

Η άτυχη γυναίκα με το τραύμα από το πυροβόλο όπλο στο πρόσωπο, διακομίστηκε νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Ναυπλίου κι αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της στα επείγοντα περιστατικά, στη συνέχεια διακομίστηκε για νοσηλεία σε νευροχειρουργική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας.

Ο δράστης διακομίστηκε κι αυτός στο νοσοκομείο Ναυπλίου με σοβαρά εγκαύματα και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ το απόγευμα διακομίστηκε σε μονάδα πλαστικής χειρουργικής στην Αττική.

Θύμα και δράστης νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και το προανακριτικό έργο από τις αστυνομικές αρχές.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.