Neo

Στα τρία έχει χωριστεί η «17 Νοέμβρη»

Η επιστολή του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου εναντίον του Χριστόδουλου Ξηρού δεν ξάφνιασε τους γνωρίζοντες.

Στα τρία έχει χωριστεί η «17 Νοέμβρη»

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους τα μέλη της «17 Νοέμβρη» ήρθαν σε ρήξη. Ο Χριστόδουλος Ξηρός χρέωσε στον Γιωτόπουλο τον βαρύτατο τραυματισμό του αδερφού του Σάββα και ήταν αυτός που του απέδωσε το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, ασχέτως αν στη συνέχεια άλλαξε στάση. Ο Γιωτόπουλος δεν συγχώρεσε ποτέ τον Χριστόδουλο γι'αυτό.

Τα μέλη της «17 Νοέμβρη» έχουν χωριστεί σε τρία «στρατόπεδα»: στην ομάδα Γιωτόπουλου, που ακολουθεί ο Βασίλης Τζωρτζάτος, στην ομάδα Κουφοντίνα  που ανήκουν οι Ξηροί, και σε μια τρίτη ομάδα που εντάσσονται ο Πάτροκλος Τσελέντης και άλλα περιφερειακά στελέχη.

Η κόντρα μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων έχει γιγαντωθεί και δεν έχουν λείψει οι συμπλοκές μεταξύ τους στις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα το 2009 έγινε... θερμό επεισόδιο, όταν ο Κουφοντίνας ειρωνεύτηκε τον Γιωτόπουλο, ο Τζωρτζάτος υπερσπιζόμενος τον άλλοτε αρχηγό τους, του έριξε γροθιά με αποτέλεσμα να φύγουν τα γυαλιά του Κουφοντίνα. Ο τελευταίος άρχισε να εκσφενδονίζει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος είχε πιάσει από το πόδι τον Γιωτόπουλο, δαγκώνοντάς τον, ενώ οι σωφρονιστικοί φύλακες προσπαθούσαν να τους βάλουν στα κελιά τους.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.