ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Από προγαμιαία συμβόλαια έως φίδια

Τα πιο απίθανα αντικείμενα που ξεχάστηκαν σε ξενοδοχεία

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο παράξενα αντικείμενα που ξέχασαν τουρίστες στα 38.000 δωμάτια των 527 ξενοδοχείων της βρετανικής αλυσίδας Travelodge, βρίσκονται ένας πύθωνας, ένα προγαμιαίο συμβόλαιο κι ένα πανάκριβο νυφικό. Σημαντικότερο εύρημα, το απόκομμα τυχερού παιχνιδιού που κέρδισε!

Τα πιο απίθανα αντικείμενα που ξεχάστηκαν σε ξενοδοχεία

Μάλιστα, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς κάποιοι ξέχασαν έναν κουβά με ζωντανά καβούρια, μια σπάνια περσική γάτα, ένα τεράστιο λούτρινο άλογο, που χρησιμοποιείται σε παιδικές παραστάσεις, δύο χρυσά αγάλματα ινδουιστικών θεοτήτων ...

Η αλυσίδα ξενοδοχείων ακολουθεί την παράδοση των αεροπορικών εταιρειών και κάθε χρόνο καταρτίζει καταλόγους με τα περίεργα απολεσθέντα της χρονιάς.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του «Travelodge» εκφράζουν ειλικρινά τη λύπη τους γι' αυτόν ή αυτήν που ξέχασε απόκομμα για το τυχερό παιχνίδι Euromillions, που αποδείχθηκε... χρυσωρυχείο. Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι τα χρήματα διοχετεύθηκαν ως δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Στη μακριά λίστα υπάρχουν επίσης μια βαλίτσα με ρούχα γκέισας, ένα Rolex, ένα δαχτυλίδι με διαμάντια από το Tiffany's, ένα συλλεκτικό iPhone 5 με ενσωματωμένα διαμάντια, μια συλλογή γραμματοσήμων, με αξία που ξεπερνά τις 300.000 στερλίνες, ένα ραβδί μάγου, αυθεντικό αντικείμενο των ταινιών Χάρι Πότερ, τέσσερα κοστούμια Power Rangers μεγέθους XL, μια στολή της Wonder Woman, τα κλειδιά μίας Bugatti..., μία τεχνητή οδοντοστοιχία με διαμάντια σε ορισμένα δόντια.

Ανάμεσα στα πιο συνηθισμένα αντικείμενα συγκαταλέγονται 76.500 ξεχασμένα αρκουδάκια, περίπου 10.00 ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα και περισσότερα από 22.648 βιβλία -τουλάχιστον 8.000 ήταν αντίτυπα του «50 Αποχρώσεις του Γκρι», ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση των δημοφιλών «παρατημένων» βρίσκονται το «Κορίτσι με το Τατουάζ» και τα βιβλία της τριλογίας «Αγώνες Πείνας».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.