ASTRO-MATRIX

Τα ζώδια κάνουν παιχνίδι

Έχει πανσέληνο – είναι όμως για όλους ωραία;

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Έχει πανσέληνο – είναι όμως για όλους ωραία;

Κριός

Με το οικογενειακό σου περιβάλλον να επικρίνει για μία ακόμη φορά τις κοινωνικές αλλά και τις ερωτικές σου επιλογές, και τον Άρη σα σημαία πολεμική στα των σχέσεών σου, ακόμα και ο πιο αδαής φοιτητής αστρολογίας θα σου έλεγε ότι δε θα ήθελε να είναι ούτε ψύλλος στον κόρφο σου, Κριέ. Όμως, το να αναγκαστείς να υπερασπιστείς ένα έρωτα ακόμα και μέχρι το σημείο ρήξης με τους δικούς σου, δηλώνει και σε σένα τον ίδιο πόσο πολλά σημαίνει.

Ταύρος

Η πανσέληνος αυτής της εβδομάδας είναι ένα ιδιαίτερο φεγγάρι. Μπορεί να θεωρηθεί ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην πορεία αυτής της χρονιάς προς αλλαγή των καταστάσεων, μέσω της αλλαγής στη συμπεριφορά σου. Θα σταματήσεις να έλκεις τα «περίεργα» αν θέσεις λίγο ψηλότερα τον πήχη, και μαζί και την αυτοπεποίθησή σου. Με τον Άρη όχι απλά να διελαύνει αλλά να …προελαύνει στα του σώματος, ναι μεν έχουμε καυτό και ωραιότατο σεξ, αλλά έχουμε και φουλ των ιώσεων, με μία μικρή πιθανότητα χαζοτραυματισμών βιασύνης…

Δίδυμοι

Ναι μεν σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά τα δικά σου, αλλά και τα κοινά σου οικονομικά με άλλους. Τα δικά σου δικά τους για άλλη μια φορά; Θα δείξει – προσπάθησε να μην κάνεις αψυχολόγητα έξοδα αυτή την εβδομάδα κάθε φορά που σε κεντρίζει η ζήλια, η ανασφάλεια, η κτητικότητα, ξέρεις, εκείνη η αίσθηση ότι τον έρωτα της ζωής σου τον/την κοιτάζουν σαν το ξερολούκουμο όλοι κι όλες και κάτι πρέπει να κάνεις για να βγεις κι εσύ εις τον αφρό της θάλασσας…

Καρκίνος

Κάθε πανσέληνος αποτελεί εκατόμβη για το συναισθηματικό, υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά όταν πια συμβαίνει και στο ζώδιό σας, εκεί κλαίνε πλέον μητέρες. Η κόντρα μεταξύ του βαθύτερου πόθου της καρδιάς σου – όποιος κι αν είναι αυτός- και των επιταγών της δημόσιας ζωής σου ή της κοινωνίας καλά κρατεί. Όσο για τον σημαντικό άλλο της ζωής σου, φαντάζει ωσεί απών και θα φαντάζει έτσι τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα.

Λέων

Η καθημερινότητα κοντεύει να γίνει κινούμενη άμμος, να τραβήξει στα βαρετά της βάθη όνειρα, ιδέες και έμπνευση. Ο έρωτας επίσης, μπορεί να γίνει μια εξαιρετικά περίπλοκη ιστορία, με σένα να θέλεις απλά να περνάς όμορφα με εξόδους, φίλους, και μουσικές. Όχι, δε θέλεις κάτι λίγο – έχεις απλώς κατανοήσει πως ο έρωτας είναι κάτι μεγαλειωδώς απλό. Κι όταν ακούς πολλά κεράσια, πλέον δε μπαίνεις καν στη διαδικασία να πάρεις καλάθι.

Παρθένος

Ναι, ξέρω. Έρχονται βραδιές που θέλεις να πάρεις εκείνο το στίχο που λέει «πήραμε τη ζωή μας λάθος» και να τον κεντήσεις σε όλα σου τα ασπρόρουχα. Είναι οι ίδιες βραδιές που δε θέλεις να δεις και να ακούσεις ούτε τους πιο αγαπημένους σου φίλους, που ξενυχτάς στριφογυρνώντας σαν το αρνί στη σούβλα σκεπτόμενος τα ετοιμόρροπα οικονομικά σου. Ο έρωτας; Ο έρωτας, όμως, είναι άλλη υπόθεση…

Ζυγός

Όταν θα τελειώσει ο Άρης με το ζώδιό σου, θα είναι πολλοί εκείνοι που θα ακούν «Ζυγός, διπλωματικό ζώδιο» και θα γελούν. Άστους να γελούν – εσύ, αυτή την εβδομάδα που η καριέρα και οι απαιτήσεις της κονταροχτυπιούνται με την οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα για λίγη προσοχή παραπάνω εκ μέρους σου, έχεις να τα πεις έξω από τα δόντια σε κόσμο και κοσμάκη!

Σκορπιός

Η πανσέληνος της εβδομάδας λειτουργεί κάπως σα φωτεινός οδοδείκτης, δείχνοντάς σου την κατεύθυνση που πρέπει να πάρεις προκειμένου η επαγγελματική επιτυχία το καλοκαίρι να σε βρει με στρωμένη την κατάσταση. Η γοητεία σου είναι σχεδόν υπνωτιστική, και η πειθώς σου άδικη για τον υπόλοιπο κόσμο. Χρησιμοποίησε τα όπλα σου αυτά σωστά και, κυρίως, μην μπεις στον Σκορπίσιο πειρασμό τα στρέψεις ενάντια στους εχθρούς σου αυτή τη στιγμή…

Τοξότης

Για να δούμε με ποιόν τρόπο η αισιόδοξη φύση σου θα διαχειριστεί αυτή την πόλωση μεταξύ του τι σου ανήκει, και του τι πραγματικά θέλεις. Προφανώς, δεν πρόκειται για πράγματα αγεφύρωτα, αλλά ίσως συνειδητοποιήσεις πως αρκετά από αυτά που θεωρείς ότι θέλεις ξεθωριάζουν, μόλις περάσουν μερικά 24ωρα από την πανσέληνο. Επίσης, φρόντισε κάποιες φιλίες σου αυτή την εβδομάδα να μην τις πιέσεις στα όριά τους, το αποτέλεσμα δε θα σου αρέσει.

Αιγόκερως

Δες την πανσέληνο της εβδομάδας ως ένα ακόμα κομμάτι του παζλ, που κάνει την παράνοια που ζεις τους τελευταίους μήνες να βγάζει νόημα. Γίνεσαι ένας καινούργιος,δυνατότερος άνθρωπος και μία τέτοια μετάβαση δεν μπορεί να είναι εύκολη ποτέ. Έτσι, η πανσέληνος ίσως σου φέρει κόντρα με τον σημαντικό άλλο της ζωής σου, που σκοπό της έχει να σε αφυπνίσει ως προς το ποιος είσαι πραγματικά εσύ, και τι θέλεις εσύ από τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Το να προσδιοριστεί ένας Υδροχόος κοινωνικά, δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση. Συνήθως διστάζεις, φοβούμενος ότι θα ταυτιστείς με όλες αυτές τις γελοίες καταστάσεις κοινωνικού αριβισμού που κοροϊδεύεις. Μην ανησυχείς, η πανσέληνος και οι όψεις της θα φροντίσουν να καταλάβεις ότι το κάλεσμα του πραγματικού μας εαυτού και των υγιών φιλοδοξιών μας δε μπορεί ποτέ να γίνει γελοίο.

Ιχθείς

Ο έρωτας ενάντια σε κάθε κοινωνική φόρμα, είναι μία ιδέα που ταιριάζει πάρα πολύ στην καρδιά ενός Ιχθύ. Τώρα, βλέπεις αυτό το σενάριο να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου, κάνοντας ακόμα και τις μεγάλες οικονομικές και επαγγελματικές σου ιστορίες να ωχριούν. Η αστρολόγος σου θα ήθελε να βολιδοσκοπήσεις προσεκτικά, και αν αποφασίσεις να ενδώσεις, να το κάνεις μετά το τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.