ASTRO-MATRIX

Τα ζώδια κάνουν παιχνίδι

Η νέα χρονιά με …τσίτα γκάζια!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Η νέα χρονιά με …τσίτα γκάζια!

Κριός

Προφανώς, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και μόνο, θέλεις τον κόσμο και τον θέλεις τώρα. Η αστρολόγος σου όμως ξέρει ότι δε θέλεις στ΄αλήθεια όλο τον κόσμο παρά μόνο εκείνον/η τον Ένα/Μία που τα κάνει όλα να αξίζουν. Κατά ένα παράδοξο τρόπο, η σεξουαλική ένταση της εβδομάδας σε κάνει σωστό «εργαλείο» και σε άλλους τομείς: επαγγελματικά, οικονομικά κλπ δρομολογούνται θέλουν δε θέλουν, επειδή έτσι θέλεις εσύ!

Ταύρος

Ένα από τα βασικότερα μαθήματα που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος, είναι το να μη χτυπά εμμονικά μια πόρτα κλειστή-πόσο δε μάλλον να πασχίζει να την ανοίξει με αντικλείδια. Αυτή την εβδομάδα, για ό,τι σου φαίνεται δύσκολο ή δύστοκο, θεώρησε πως το σύμπαν σου κάνει ένα δώρο, και είτε χαλάρωσε περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή (υπάρχει για όλα) ή άλλαξε στόχο. Σε καμία περίπτωση μη χαλάς την υγεία σου στου κουφού την πόρτα, πάντως!

Δίδυμοι

Δώστα όλα σε επικοινωνία και επαφές που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά και κοινωνικά – όχι επειδή αυτή την εβδομάδα τα ερωτικά σου δεν έχουν … «ψωμί», αλλά γιατί παραέχουν! Όμως, μην περιμένεις την ανάλαφρη, φλερτόζικη διάθεση που σε φτιάχνει – όλα είναι βαθιά, συναισθηματικά, ασαφή, ενστικτώδη και, κυρίως, υπερβολικά παθιασμένα για να μπορέσει εύκολα να πρυτανεύσει η λογική (πάντα σύμμαχός σου). Είσαι όμως τόσο ερωτευμένος, που θα μιλήσεις ΚΑΙ για συναισθήματα – πώς αλλάζουν οι καιροί, ε;

Καρκίνος

Η αστρολόγος σου θα ήθελε πολύ να σου ενσωματώσει μία ζυγαριά, Καρκινάκι – και πριν πάει ο νους σου στα κιλά των γιορτών, σου λέω πως σκοπός της (συναισθηματικής) αυτής ζυγαριάς θα είναι να εξασφαλίσει πως λαμβάνεις όσα ακριβώς παίρνεις στον έρωτα. Είναι κάτι που εσύ δεν είσαι σε θέση να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου αυτή την εβδομάδα – για να μην πάνε λοιπόν στράφι τα δύσκολα μαθήματα του Κρόνου από το Σκορπιό, κρατήσου σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισορροπία μπορείς.

Λέων

Αφού μου υποσχεθείς πως δεν θα αρχίσεις καμία βαρύγδουπη συζήτηση περί του πού πάει η σχέση σας αυτή την εβδομάδα, Λέων, μπορώ να σου υποσχεθώ πως τα μικρά, χαρούμενα και ευχάριστα διαλείμματα που προσφέρεις στον/ην Άλλον/η μπορεί να φαίνονται ανούσια και πολύ μικρά, αλλά κάνουν όλη τη διαφορά. Άσε λοιπόν τις μεγάλες αποφάσεις, τα μεγάλα λόγια και, κυρίως, το δράμα που σε χαρακτηρίζει συνήθως κατά μέρος, και επένδυσε στις μικρολεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Παρθένος

Ποιος είναι σε θέση να σε θεραπεύσει από τις πληγές του παρελθόντος; Από κατά φαντασίαν έρωτες που κατέρρευσαν σαν πύργοι από τραπουλόχαρτα; Από την απροθυμία σου –σπανιότατη για Παρθένο- να σηκωθείς από το κρεβάτι σου και να ζήσεις; Ποιος άλλος από τον κυβερνήτη σου τον Ερμή, που παρά τις αντιξοότητες σε οπλίζει με Μυαλό και Χαμόγελο – θανατηφόρος συνδυασμός…Ναι, δεν έχεις τίποτε άλλο, αλλά πίστεψέ με ότι με αυτά τα δύο εσύ ειδικά μπορείς να έχεις τα πάντα.

Ζυγός

Θα ξεκινήσω αθωώνοντας/απενοχοποιώντας το Να Μην Είσαι Οκ. Ζυγέ, είναι απολύτως εντάξει το να μην είσαι εντάξει. Ξέρω – από όλα τα ζώδια εσύ είσαι που κυρίως έχεις ανάγκη μία ζωή…en rose. Αυτό που θα αποφύγουμε όμως αυτή τη φορά είναι το να πασχίσουμε να βάψουμε τη ζωή μας ρόδινη καλά και σώνει, πάση θυσία, ανεχόμενοι ανεκδιήγητες καταστάσεις και απαράδεκτους ανθρώπους μόνο και μόνο για χάρη της επιφάνειας. Όχι. Από την ψευδαίσθηση, χίλιες φορές κομμάτια στα παρκέ μέχρις ότου σταθείς όρθιος από μόνος σου!

Σκορπιός

Το να ακούς την Αγάπη και να μην ακούς τις σκέψεις σου (κλέβω αγαπημένο στίχο) είναι, για ένα Σκορπιό, τόσο σύνηθες όσο και καταστροφικό. Καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι στην επικίνδυνη, μουγκή ηρεμία λίγο πριν το μεγάλο «μπαμ», και η εμπλοκή του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, στις μεγαλειώδεις όψεις των ημερών δε θα μπορούσε να σημαίνει τίποτε λιγότερο από τα πάντα. Φρόντισε λοιπόν η Αγάπη για την οποία έπαψες να ακούς τη λογική σου να αξίζει το κεφαλαίο «Α» της.

Τοξότης

Ναι, έχεις πολύ καλούς φίλους Τοξότη – όμως, με τα πάντα να κρίνονται στον ιδιαίτερα υλικό και υλιστικό 2ο ηλιακό σου οίκο και την Αφροδίτη ανάδρομη εκεί να αποσύρει τη συνήθη γενναιοδωρία της, αυτή είναι μία εβδομάδα στην οποία δε μπορείς να βασιστείς σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον εαυτό σου. Και πριν αρχίσεις να κλαίγεσαι ότι κανείς δε σε βοηθά, δε δοκιμάζεις λίγη από τη γενέθλια τύχη που σου έχει χαρίσει ο Δίας, ξεκινώντας μόνος ένα νέο οικονομικό ή επαγγελματικό εγχείρημα;

Αιγόκερως

Δεν είναι κι εύκολο πράγμα να πεις σε Αιγόκερους ανθρώπους ότι ναι, αυτό τον καιρό δικαίως αισθάνονται σαν την Τρελή του Σαγιό. Κανείς Αιγόκερως δε θέλει τέτοιους ρόλους. Όμως, με τόσους πλανήτες αλλά και την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι για λίγο διάστημα θα είσαι λίγο κος Τζέκυλ και δρ Χάιντ. Ίσως αυτό να είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρεις λιγότερο στα σοβαρά τον εαυτό σου, κι αυτό θα κάνει πολύ πιο απλές όλες τις μεγάλες αλλαγές που βιώνεις.

Υδροχόος

Ποτέ δεν τα πήγες ιδιαίτερα καλά με το παρασκήνιο, αλλά αυτή την εβδομάδα έχεις δυστυχώς να το αντιμετωπίσεις σε περισσότερους τομείς από όσους θα μπορούσες να αντέξεις. Ας αφήσουμε κάθε άλλο τομέα για λίγο κι ας σταθούμε στα επαγγελματικά σου. Καταλαβαίνεις άραγε πως ο φόβος και η θλίψη είναι τα μόνα που σε χωρίζουν από έναν καινούργιο, δημιουργικό, επιτυχημένο εαυτό; Και αν το καταλαβαίνεις, τι άραγε έχεις σκοπό να κάνεις γι΄αυτό;

Ιχθείς

«Η ζήλια είναι ένα τέρας με πράσινα μάτια, που γελοιοποιεί τη σάρκα που τρώει». Αν προσπαθήσεις να θυμάσαι αυτή τη φράση κάθε λεπτό της ώρας αυτή την εβδομάδα λογικά θα είμαστε οκ, Ιχθύ. Ψαξίματα σε κλειδωμένα συρτάρια, e-mails και κινητά δε θα σε βγάλουν πουθενά ωραία. Αντιθέτως, μπορούν να σε κάνουν να ξεκινήσεις τη χρονιά φρεσκοχωρισμένος, κάτι που δεν το θέλει κανένας. Κυρίως εσύ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.