ΕΛΛΑΔΑ

Στον Άγιο Στέφανο

Tο πρώτο σούπερ μάρκετ χωρίς μεσάζοντες

Στον Αγ. Στέφανο θα ανοίξει το πρώτο σούπερ μάρκετ το οποίο θα λειτουργεί χωρίς μεσάζοντες και θα διαθέτει νωπά και τυποποιημένα προϊόντα από 150 παραγωγούς, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα για online παραγγελίες και διανομή στο σπίτι.

Tο πρώτο σούπερ μάρκετ χωρίς μεσάζοντες

Πρόκειται για μια ιδέα του επιχειρηματία Δημήτρη Κουτσολιούτσου, που μετά το "Γίνε Αγρότης", εφαρμόζει τώρα και στην Ελλάδα έναν θεσμό δοκιμασμένο στο εξωτερικό, τις αγορές παραγωγών, γνωστές ως farmer markets, όπου μικροί αγρότες διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές σε χαμηλές τιμές.

Με τη διαφορά ότι η συγκεκριμένη αγορά θα είναι στεγασμένη, θα έχει σε πρώτη φάση έκταση 1.200 τ.μ., θα διαθέτει ράφια για τουλάχιστον 100 τυποποιημένα αγροτικά προϊόντα, ενώ θα λειτουργεί καθημερινά ως σουπερμάρκετ, αλλά τα Σάββατα και ως λαϊκή αγορά με 40 πάγκους.

Σύμφωνα με τα «Νέα», ο Άγιος Στέφανος επελέγη επειδή έχει εύκολη πρόσβαση από την εθνική οδό. Τα εγκαίνια του Farmers Republic, όπως ονομάζεται το εγχείρημα, έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο (25 Ιανουαρίου).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.