ΕΛΛΑΔΑ

Εργασιακά «Νταχάου»

Εργαζόμενος των Praktiker εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και αυτοκτόνησε!

Η είδηση προκαλεί σοκ και καταδεικνύει τις απάνθρωπες εργασιακές σχέσεις που ισχύουν στη χώρα μας, η οποία πέραν της πρωτοφανούς ανεργίας πλήττεται από ένα τσουνάμι αντεργατικών πολιτικών.

Εργαζόμενος των Praktiker εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και αυτοκτόνησε!

Ένας εργαζόμενος του πολυκαταστήματος Praktiker στο Αιγάλεω εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και δύο μέρες μετά βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του.

Μετά από 12 χρόνια εργασίας η εταιρεία εξανάγκασε τον 49χρονο ΣΒ να δηλώσει παραίτηση, προκειμένου να μην τον αποζημιώσει.

Πρόσχημα για την απομάκρυνσή του ήταν μία ανοιχτή συσκευασία, που βρέθηκε στο χώρο ευθύνης του. Μάλιστα οδηγήθηκε συνοδεία, μελών της ομάδας φύλαξης, στο γραφείο της διεύθυνσης, με την υπόνοια ότι…μπορεί να κλέψει.

Η παραίτηση υπεγράφη την 1η Φεβρουαρίου και δύο μέρες αργότερα βρέθηκε νεκρός όταν οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία πως από το διαμέρισμά του αναδυόταν δυσοσμία, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο ΣΒ, πρώην ναυτικός, ζούσε μόνος του, ενώ οι μόνοι συγγενείς που είχε ήταν δύο αδέλφια. Η αδελφή είναι καρκινοπαθής και ο αδελφός τετραπληγικός.

Η κηδεία του έγινε με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους συναδέλφους του. Οι συνάδελφοί του και κυρίως η ομάδα σεκιούριτι περιμένουν να κληθούν για κατάθεση από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κορυδαλλού, που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.