ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ευρωεκλογές δεν αλλάζουν κυβέρνηση

Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με την τρόικα λέει ο Κεδίκογλου

Αισιόδοξος για συμφωνία με την τρόικα, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και ξεκινά σήμερα τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με την τρόικα λέει ο Κεδίκογλου

«Γίνεται ολοκληρωμένη διαβούλευση με την τρόικα, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, για τα περισσότερα θέματα» υποστήριξε στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Σε ερώτηση για το αν οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα θεωρηθούν δημοψήφισμα, ο κ. Κεδίκογλου, ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικές εκλογές, αλλά δεν αλλάζουν κυβέρνηση.

Δεν θα είναι δημοψήφισμα, όποιο και αν είναι το αποτελεσμα, έχουμε διακηρυγμένο στόχο την εξάντληση της τετραετίας. Δεν θα διακινδυνεύσουμε την πορεία της χώρας, ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση, τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι με όσα λέει, δείχνει ότι δεν έχει ιδέα πως δουλεύουν τα πράγματα στην Ευρώπη και πως οι γίνονται οι διαβουλεύσεις, ενώ πρόσθεσε ότι για άλλη μια φορά φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας δεν θα διστάσει να προκαλέσει την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.