ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήρια, στάσεις εργασίας και απεργίες

Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι καθηγητές

Συλλαλητήρια με στάσεις εργασίας των καθηγητών, το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, αποφάσισε η ΟΛΜΕ. Προτείνει επίσης στις ΕΛΜΕ μία 48ωρη και μία πενθήμερη απεργία τον Μάρτιο.

Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι καθηγητές

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ κατάρτισε πρόγραμμα κινητοποιήσεων των καθηγητών για το επόμενο διάστημα για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης, με κύρια αιχμή την αποτροπή των απολύσεων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή με την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στις 13:00 και στάσεων εργασίας στις 12.00-2.00 μ.μ. για την πρωινή βάρδια και 2.00 μ.μ.-4.00 μ.μ. για την απογευματινή.

Για την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, η ΟΛΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και την Πέμπτη 6 Μαρτίου πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με δύο τρίωρες στάσεις εργασίας (11.00-2.00 μ.μ. και 2.00- 5.00 μ.μ.).

Για τις 6/3 υπάρχει πρόταση της ΟΛΜΕ προς τις ΕΛΜΕ που θα οργανώσουν συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας, να κηρύξουν συμπληρωματική τρίωρη στάση.

Οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ θα συνεδριάσουν στις 27 Φεβρουαρίου προκειμένου να εξετάσουν την πρόταση της ΟΛΜΕ για 48ωρη απεργία (13-14 Μαρτίου) και για πενθήμερη απεργία (17-21 Μαρτίου).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.