MEDIA

Πλούσιο θέαμα και ψυχαγωγία

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στον ΟΤΕ TV σε HD

Πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στον OTE TV για τη μεγαλύτερη διοργάνωση χειμερινών σπορ του πλανήτη, τους 22ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Σότσι της Ρωσίας, που θα μεταδοθούν σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου μέσα από τα 3 HD κανάλια του.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στον ΟΤΕ TV σε HD

Οι 22οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Σότσι της Ρωσίας από τις 7 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014. Ο OTE TV θα καλύψει τη διοργάνωση με πάνω από 240 ώρες ζωντανών μεταδόσεων και περισσότερες από 350 ώρες προγράμματος, σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, στα κανάλια OTE SPORT 1HD, 2HD και 3HD.

Την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου (18.00-21.00) στο OTE SPORT 3HD. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων από τους 11 αγωνιστικούς χώρους του Σότσι ξεκινά από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, με ζωντανές μεταδόσεις, μαγνητοσκοπημένες προβολές, προγράμματα με στιγμιότυπα και ποιοτική δημοσιογραφική κάλυψη. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν και την πορεία της ελληνικής αποστολής στο Σότσι, με 7 αθλητές και αθλήτριες σε 4 σπορ (Σκι Αντοχής, Σκέλετον, Αλπικό Σκι και Άλμα με Σκι).

Στα highlights της εβδομάδας, ο αγώνας Λίβερπουλ-Άρσεναλ για την 25η αγωνιστική της Barclays Premier League, μία σπουδαία αναμέτρηση με μεγάλη βαθμολογική σημασία, που θα μεταδοθεί απευθείας από το Anfield, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (14.45) στο OTE SPORT 1HD. Μία μέρα αργότερα, Λάτσιο και Ρόμα αναμετρώνται σε κοινό τόπο, το Olimpico, με φόντο την «αιώνια πόλη» για την 23 αγωνιστική της Serie A, σε ένα αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 2HD (16.00).

Στο μπάσκετ, μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν τον αγώνα των αστέρων του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, L.A. Lakers-Chicago Bulls, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 22.30, στο ΟΤΕ SPORT 2HD.

Με νέα επεισόδια επιστρέφει αυτή την εβδομάδα ο 4ος κύκλος της κορυφαίας σειράς με ζόμπι, The Walking Dead, που κάνει σταθερά ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική. Μετά το συναρπαστικό κλείσιμο του πρώτου μέρους, το The Walking Dead επιστρέφει στο FOX στον OTE TV, αυτή τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου -και κάθε Δευτέρα- στις 22:30.

Η δράση συνεχίζεται στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, με τον Μαχητή, θρίλερ δράσης και από τις τελευταίες ταινίες του Πολ Γουόκερ, που θα προβληθεί σε α’ προβολή (6/2, 21.00), το βασισμένο στο ομώνυμο Σαιξπηρικό έργο Κοριολανό, πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Ρέιφ Φάινς, με τον ίδιο και τον Τζέραλντ Μπάτλερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (7/2, 21.00), Ο Ζωολογικός μας Κήπος με τον Ματ Ντέιμον και την Σκάρλετ Γιόχανσον, (8/2 22.00) και το κλειστοφοβικό θρίλερ Σχέδιο Πτήσης με την Τζόντι Φόστερ (9/2, 21.00).

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να δουν την τελευταία ταινία του Γουόνγκ Καρ Βάι, The Grandmaster, για τη ζωή του μεγάλου δασκάλου των πολεμικών τεχνών Ip Man στον οποίο είχε μαθητεύσει ο Μπρους Λι, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στο Village Cinema.

Το αφιέρωμα του OTE TV με κλασικές χολιγουντιανές παραγωγές κάθε Τρίτη στο κανάλι OTE CINEMA 2 συνεχίζεται με τη Ρεβέκκα, από τις κορυφαίες δημιουργίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ και η μοναδική του ταινία που κατάφερε να κατακτήσει Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, με τον Λόρενς Ολίβιε και την Τζόαν Φοντέιν (11/2, 19.40) και τη διάσημη αντιπολεμική κωμωδία MASH του Ρόμπερτ Άλτμαν, παραγωγής 1970, με all-star cast που περιλαμβάνει τους Ντόναλντ Σάδερλαντ, Έλιοτ Γουλντ, Τομ Σκέριτ και Ρόμπερτ Ντιβάλ (11/2, 22.00).

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει και το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 σε ταινίες που ήταν υποψήφιες ή κέρδισαν βραβείο στα BAFTA, ενόψει της ζωντανής μετάδοσης της λαμπερής τελετής στις 16 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV. Θα προβληθούν το βραβευμένο με 3 Όσκαρ και 2 BAFTA δράμα Crash, με τον Ντον Τσιντλ, την Σάντρα Μπούλοκ και την Τάντι Νιούτον (10/2, 22.00) και το δράμα μυστηρίου Αμφιβολία με την Μέριλ Στριπ και τον αδικοχαμένο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, που ήταν υποψήφιο για 3 BAFTA (12/2 22.00).

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Nat Geo Wild HD, Destination Wild, εξερευνά τα ομορφότερα μέρη στον πλανήτη και αυτή την εβδομάδα (Τρίτη 11/2, 19.00) οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν το ειδικό αφιέρωμα της σειράς στην Σκωτία, με τίτλο Άγρια Σκωτία: Οι Δυτικοί Νήσοι.

Επίσης, η σειρά ντοκιμαντέρ Ήρωες Πολέμου: Πολωνία του HISTORY HD, μας μεταφέρει στην εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου για να αφηγηθεί ηρωικές ιστορίες από τη ζωή των κατοίκων της Πολωνίας (Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, 22.00).

Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. marios 17:28 06/02/2014

    Στον οτε για να δεις μια ταινία πληρώνεις από 3 ευρώ και πάνω την καινούργια ταινία και στα αθλητικά έχει χάσει τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις από τον βασικό ανταγωνιστή .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.