ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Ιωαννίδη ήθελε το Μαξίμου

Υποψηφιότητα Τζιτζικώστα κόντρα στη ΝΔ

Το Μαξίμου ζήτησε από τον Απ. Τζιτζικώστα να αποσυρθεί υπέρ του Γ. Ιωαννίδη από την περιφέρεια και εκείνος απάντησε με ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Υποψηφιότητα Τζιτζικώστα κόντρα στη ΝΔ

Ναρκοπέδιο θυμίζουν πλέον οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς στα ήδη ανοικτά μέτωπα (Αθήνα, Αττική, Δήμος Θεσσαλονίκης) επισημοποιήθηκε και ένα ακόμη, αυτό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που είχε, εδώ και εβδομάδες, το Matrix24.gr, το Μαξίμου ζήτησε από τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα να αποσυρθεί από τη μάχη της Περιφέρειας χάριν του κ. Γιάννη Ιωαννίδη.

Κατά τα ίδια σενάρια, στον κ. Τζιτζικώστα προτάθηκε να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης από τον Γιάννη Μπουτάρη.

Η κίνηση του Μαξίμου προκάλεσε τη δυσφορία του νεαρού περιφερειάρχη, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια, κόντρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα υποστηρίζουν 46 από τους 50 περιφερειακούς συμβούλους αλλά και, με ανακοίνωσή του, ο έκπτωτος περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Πλέον, και εφόσον δεν μεταβληθούν τα δεδομένα, και υπάρξουν δύο υποψηφιότητες στη Κεντρική Μακεδονία, η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο μία από τις Περιφέρειες που θεωρούνταν μέχρι σήμερα από αυτές που θα έμπαιναν σίγουρα στο σακούλι της Συγγρού το βράδυ της 25ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.