ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ανάδρομος Ερμής προ των πυλών!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Ανάδρομος Ερμής προ των πυλών!

Κριός

Για να σε δω, τώρα που με τη Νέα Σελήνη της προηγούμενης εβδομάδας σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό πήρες φόρα και κατηφόρα, θα καταφέρουν τύψεις, φοβίες και δεύτερες σκέψεις λόγω ανάδρομου Ερμή να σε φρενάρουν από όσα έχεις αποφασίσει να διεκδικήσεις; Θα σε συμβούλευα να συνεχίσεις ακάθεκτος, Κριέ μου – η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, κι εσύ πια από τόλμη άλλο τίποτα.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και θα είναι για όλο το μήνα Φεβρουάριο, για να σου φέρει του κόσμου τις ανακατωσούρες στο φιλικό σου κύκλο, ή σε ομάδες/σωματεία στα οποία τυχόν ανήκεις. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν σαφέστερος και να αποφεύγεις τα «σου πα μου πες». Η ευθεία οδός είναι η καλύτερη μέθοδος, και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο για μία ακόμα φορά και για έναν ολόκληρο μήνα σχεδόν, έχουμε να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές, Διδύμι! Και τέλος πάντων, άσε μας εμάς, κάτι θα βρούμε να γλυτώσουμε – εσύ όμως, κοίτα να είσαι πολύ προσεκτικός σε θέματα καριέρας. Κυρίως, κράτα το στόμα σου κλειστό: με ανάδρομο Ερμή τα λάθος λόγια φτάνουν στα λάθος αυτιά σε χρόνο dt!

Καρκίνος

Δε θα έλεγα πως είναι και η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης, ή κάποιο ταξίδι, μετακόμιση ή μετακίνηση η περίοδος όπου ο Ερμής είναι ανάδρομος. Προτίμησε να μαζέψεις ό,τι τυχόν πληροφορίες χρειάζεσαι για ό,τι έχεις κατά νου να κάνεις, κι άσε τις τελικές κινήσεις να γίνουν από Μάρτιο. Είναι προτιμότερο, παρά να πρέπει μετά να κάνεις ένα σωρό διορθωτικές κινήσεις.

Λέων

Με τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθείς δεν ακουμπάς οτιδήποτε αφορά σε κοινά οικονομικά και κληρονομικά, ρύθμιση δανείων ή χρέη προς το Δημόσιο, τυχόν διατροφές μετά από κάποιο διαζύγιο κλπ. Ο κίνδυνος να χαλάσετε όλοι τις καρδιές σας και άκρη να μη βγει είναι μεγάλος. Προσπάθησε να αφήσεις ό,τι μπορεί να περιμένει  για το Μάρτιο, μιας και η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη – μπελά διαρκεί όλο το μήνα!

Παρθένος

Όχι, δε θα κάτσεις τώρα να μου αρχίσεις τα «ποιοι είμαστε, πού οδεύει η σχέση μας» με ανάδρομο Ερμή στον 7ο οίκο σου, γιατί μετά δε σε μαζεύει από τα παρκέ σύσσωμη η αστρολογική κοινότητα! Είναι ουσιώδες να είσαι σαφής εσύ, και να ζητάς επεξήγηση για οτιδήποτε σου φαίνεται ασαφές από τον άλλο. Και είναι ιδανική περίοδος για το αγαπημένο σου σλόγκαν. «Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις».

Ζυγός

Η εργασιακή σου πραγματικότητα περιγράφεται θαυμάσια με τον Πύργο της Βαβέλ. Ή με τον Πύργο της Πίζας, που, ως γνωστόν, έχει πάρει κλίση χρόνια τώρα. Με ανάδρομο Ερμή στα Ψάρια δεν δίνεις σημασία σε συναδελφικά μαχαιρώματα και  ράδιο – αρβύλα, δεν συμμετέχεις στο κουτσομπολιό του γραφείου και δεν λες ασυλλόγιστα ό,τι σου έρθει σε όποιον να ‘ναι. Σκύβεις το κεφάλι και δουλεύεις όσο πιο ευσυνείδητα και αποτελεσματικά μπορείς.

Σκορπιός

Στο μαγαζί σας γίνεται η μεγάλη η ζημιά, φίλοι Σκορπιοί – στον 5ο ηλιακό σας οίκο του έρωτα ο ανάδρομος, και όποιο τυχόν χάσμα μεταξύ αυτού που έχετε και εκείνου που θα θέλατε να έχετε μεγαλώνει επικίνδυνα. Αν είστε μάλιστα και σε διπλές καταστάσεις, το να γίνει το μπαμ και να μαθευτούν όλα με τον πλέον λάθος τρόπο την πλέον ακατάλληλη στιγμή είναι μία πολύ μεγάλη πιθανότητα.

Τοξότης

Αν συνεννοηθεί Τοξότης με την οικογένειά του και γενικότερα το σόι του αυτή την περίοδο, παρακαλείται να περάσει από τα γραφεία της εφημερίδας να τον κάνουμε case study. Ναι, μπορείς να περιμένεις ομηρικές σκηνές, ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις, συμμαχίες και μέτωπα και όλα κάτω από την κεραμοσκεπή της Αγίας Ελληνικής Οικογένειας. Δε σου έχω πει να έχεις πάντα πρόχειρο διαβατήριο; Μα δεν ακούς.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις με τα αδέλφια μπορούν να γίνουν λίγο τεταμένες, αλλά και η γενικότερη επικοινωνία σας με τον περίγυρο μπορεί να σας κάνει «νερά». Όχι, δεν ήσουν και το πλέον επικοινωνιακό ζώδιο ποτέ, αλλά τώρα με τον ανάδρομο Ερμή το κακό απογίνεται. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν σαφέστερος ως προς το τι λες και κυρίως το τι ζητάς από τους άλλους.

Υδροχόος

Δεν είναι εποχή για οικονομικές συμφωνίες, ανοίγματα και υπογραφές συμβολαίων παντός τύπου, Υδροχόε μου. Μπορείς όμως κάλλιστα να κάνεις έρευνα αγοράς, ή παζάρια πριν «κλείσεις» στην τελική τιμή. Η αγοραπωλησία μπορεί να περιμένει για το Μάρτιο, και η αστρολόγος σου θέλει να είσαι και λίγο προσεκτικότερος από ό,τι συνήθως στις μετακινήσεις σου.

Ιχθείς

Στο ζώδιό σου ο Ερμής ανάδρομος για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, και οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν. Ξαφνικά μοιάζει να είσαι στο επίκεντρο όλων των προβλημάτων που ανακύπτουν, ή αυτός από τον οποίο όλοι περιμένουν να βρει τη λύση. Υπομονή, επιμονή στο στόχο σου και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια και προσοχή στο τι λες, και σε ποιόν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.