ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Τα τερτίπια του ανάδρομου Ερμή

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Τα τερτίπια του ανάδρομου Ερμή

Κριός

Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο, μέσα στην εβδομάδα – σε περίπτωση που δεν έχεις προλάβει να τα πεις ΟΛΑ μέχρι τότε στο ταίρι σου, Κριέ, άσε τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει: σε εκφράζει καλύτερα, δεν κάνει σαρδάμ και δεν σηκώνει αντίλογο. Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: «Αξίζει να γίνω κακός/ή με την οικογένειά μου για χάρη του/της;» «μπορώ να με φανταστώ σε οικογένεια μαζί του/της;» «μήπως με το να το παίζω αιώνιος/α εργένης/ισσα δεν κοροϊδεύω αυτούς που νομίζω αλλά τον εαυτό μου;».

Ταύρος

Πού πας Ταύρε να ξεκινήσεις κουβέντες επισημοποίησης και συγκατοίκησης με τον ανάδρομο;! Αργότερα αυτά! Τώρα, δεν παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι ακούς (αντιθέτως, προσέχεις πολύ τι λες εσύ!) Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και θυμήσου πως κάθε φορά που νομίζεις πως κρατάς τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα ακίνητα, στην πραγματικότητα απλώς τα πηγαίνεις ένα βήμα (ή πολλά χιλιόμετρα) πίσω. Το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις σου!

Δίδυμοι

Ο Ερμής ανάδρομος – δηλαδή ο κυβερνήτης σου ανάδρομος στον 9ο σου ηλιακό οίκο της ευρύτερης επικοινωνίας. Χρειάζεσαι κάποια ανάλυση; Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και πρέπει να καταλάβεις πως δίνοντας μεγαλύτερη αξία από όσο πρέπει στον έρωτα και στο φλερτ, χάνεις το νόημα της σχέσης και της συντροφικότητας. Ξαναλέμε: ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβεις. (Κρόνος. Τετράγωνο.)

Καρκίνος

Οι γρουσούζικες συζητήσεις «τόσα δίνω, πόσα θες», χαλάνε και το ωραιότερο ειδύλλιο, Καρκίνε. Φρόντισε επίσης να είναι ξεκάθαρα τα θέματα του κοινού budget σας. Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και το πανάρχαιο ερώτημα του Καρκίνου «Ποιος/ά είμαι χωρίς την Οικογένειά μου;» γίνεται φλέγον και τσουρουφλίζον, ιδίως εν όψει μίας νέας, γοητευτικότατης ερωτικής προοπτικής.

Λέων

Ο Ερμής ανάδρομος, και η ερωτική σου ζωή γίνεται η Βαβέλ – ο βιβλικός πύργος που έμεινε ατελείωτος επειδή όλοι μιλούσαν διαφορετικές γλώσσες; Ε, αυτό. Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, που σε καλεί να προσγειωθείς όσον αφορά στο τι στ΄αλήθεια λέγεται ή φαίνεται και στο τι εσύ θέλεις να ακούσεις. Όχι, το «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε», Κρόνου παρόντος δεν ισχύει.

Παρθένος

Ο Ερμής ανάδρομος και να μια καλή περίοδος να βασιστείς στη λογική σου, Παρθένε, και όχι στα ψυχανεμίσματα και τη διαίσθηση. Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο, δεν είσαι ακριβώς και η καλύτερη Πυθία της πιάτσας! Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και πόση αξία δίνεις στη φιλία του/της; Τόση ώστε να μην του/της πεις, δείξεις, τραγουδήσεις, ζωγραφίσεις ότι καίγεσαι;

Ζυγός

Ο Ερμής ανάδρομος και είναι ιδανική περίοδος για να μπερδευτούν τα φιλικά με τα ερωτικά αισθήματα και να παρερμηνευτούν λόγια. Καλή η ευγένεια, καλύτερη η σαφήνεια, τουλάχιστον για αυτή την περίοδο. Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και καλείσαι να μας πεις αν χωράς στο κοστουμάκι με το οποίο σε αποδέχεται και σε εγκρίνει ο κόσμος. Κι αν χωράς, πες μας αν και πόσο σου αρέσει. Κοινώς, υπάρχεις εσύ μέσα στη δημόσια εικόνα σου, ή, όπως έλεγε το παλιό παιδικό παραμύθι, «ο βασιλιάς είναι γυμνός»;

Σκορπιός

Ο Ερμής ανάδρομος - και όλοι ξέρουμε τι επίπτωση έχει στην προσωπική σου ζωή το να «κολλήσει» κάπου η καριέρα σου…(ούτε στον εχθρό μας!) Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και ο προβληματισμός για το αν βγάζουν νόημα αυτά που διαισθάνεσαι για το έτερον ήμισυ καλά κρατεί. Κι επειδή το έχουμε ξαναδεί το έργο, βγάζουν δε βγάζουν νόημα τώρα, άκου τη διαίσθησή σου και δε θα χάσεις.

Τοξότης

Ο Ερμής ανάδρομος και τα οικονομικά σου αναδρομότερα – για τα αισθήματα, ιδίως αυτά στα οποία έχεις μεγάλη διαφορά μόρφωσης/κουλτούρας/οικονομικού υπόβαθρου με τον άλλο, ας μη μιλήσω καν. Ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις σοβαρά – ναι, εσύ, ναι, σοβαρά – αυτό που νιώθεις για τον/την «κατά κόσμον» κολλητό/ή σου. Θα το κάνεις εσύ, ή θέλεις να αναλάβει ο Κρόνος;

Αιγόκερως

Ερωτικά, εσύ και το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα μιλάτε άλλες γλώσσες, Αιγόκερε. Δεν κάθεσαι να τελειώσεις εκείνο το project καλύτερα, και βδομάδα είναι, θα περάσει. Επίσης - ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και εισβάλει έρποντας μες το μυαλό σου η ιδέα πως αυτός/ή με τον οποίο μοιράζεσαι το κρεβάτι σου ή έχεις ανοίξει σπίτι μπορεί και να είναι εξαιρετικά φθοροποιός/ά προς τη δημόσια εικόνα σου. Ή, να αποτελεί «χειρόφρενο» για την πορεία που επιθυμείς να χαράξεις στη ζωή σου. Άουτς.

Υδροχόος

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας – επιλέξτε την επιτυχημένη συνταγή «ολομόναχοι μαζί» σε ό,τι αφορά εσάς και το ταίρι σας και δε θα χάσετε! Επίσης, με το ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, και πέφτει στο κεφάλι σου, σαν πιάνο πάνω σε κινούμενο σχέδιο, η διαπίστωση πως όσο μακριά κι αν πας, υπάρχουν πράγματα (που τα λένε συναισθήματα) από τα οποία δεν πρόκειται να ξεφύγεις αν δεν τα αντιμετωπίσεις.

Ιχθείς

Ο Ερμής ανάδρομος – όχι, να μην πάθεις νευρική κατάρρευση από τα μυστικά και τα ψέματα που ανακαλύπτεις. Να φύγεις διακοπές. Με το ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου άλλωστε, το ερώτημα είναι απλό: θυμάσαι την τελευταία φορά που έδωσες προτεραιότητα στη δική σου ευχαρίστηση στον ερωτικό τομέα; Αν όχι, κάποιος/α έχει να πακετάρει βαλίτσες…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.