ΕΛΛΑΔΑ

Άγνοια από την αστυνομία

Απαγωγή - μυστήριο στα Εξάρχεια

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το περιστατικό που καταγγέλλεται ότι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια, όπου ομάδα περίπου 30 μαυροφορεμένων απήγαγαν δύο άτομα.

Συγκεκριμένα αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι περίπου 30 κουκουλοφόροι με όπλα στα χέρια έκαναν επιδρομή στην πλατεία Εξαρχείων, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο και με τη βία άρπαξαν δύο άτομα, στα οποία έβαλαν κουκούλα.

Στη συνέχεια, οι μαυροφορεμένοι άνδρες εξαφανίστηκαν από το ίδιο σημείο από το οποίο εμφανίστηκαν προς την οδό Θεμιστοκλέους. Κάποιες περιγραφές αναφέρουν ότι τα άτομα αυτά φορούσαν μάσκες, όπως και ότι έφεραν βαρύ οπλισμό (μάλλον καλάσνικοφ). Μ¨αλιστα η κατάμεστη πλατεία υπό το φόβο επεισοδίων άδειασε μονομιάς από κόσμο.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, το ένα άτομο που απήχθη βρισκόταν στο κέντρο της πλατείας και το άλλο στην πλευρά προς την οδό Θεμιστοκλέους.

Όμως, παρ' ότι το περιστατικό συνέβη παρουσία αρκετού κόσμου, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές κανείς δεν τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να το αναφέρει και ως το βράδυ της Κυριακής από την πλευρά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης δηλωνόταν πως δεν γνώριζαν τίποτα.

Άγνοια εξέφραζαν επίσης πηγές από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, οι οποίες δήλωναν στην Εφημερίδα των Συντακτών πως δεν έγινε επιχείρηση ούτε συλλήψεις ή προσαγωγές στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.