ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο γήπεδο Μέτς

Μια κουκουβάγια θα βάλει την Αθήνα στο ρεκόρ Γκίνες

Αύριο Τρίτη γίνεται η προσπάθεια  κατασκευής της μεγαλύτερης χάρτινης κουκουβάγιας στον κόσμο, ώστε να μπει η Αθήνα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Μια κουκουβάγια θα βάλει την Αθήνα στο ρεκόρ Γκίνες

Στόχο το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες βάζουν ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η Κοινωνική Ανθρωπολόγος - Instructor Origami - Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες Μυρτώ Δημητρίου.

«Σας περιμένουμε την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 από τις 10:00 έως τις 19:00 στο Γήπεδο του Μετς (Μάρκου Μουσούρου 70), να φτιάξουμε το μωσαϊκό της μεγαλύτερης χάρτινης κουκουβάγιας, ως σύμβολο σοφίας και έμβλημα της Αθήνας, σε 512τ.μ με 52.000 χάρτινα λουλούδια!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Με αυτή μας την πράξη θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργίας, συνεργασίας, ανακύκλωσης, να προβάλλουμε την Ελλάδα, τα σύμβολα και την ιστορία της σε όλο τον κόσμο! Μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες!», συνεχίζουν στην ανακοίνωση. Τονίζεται επίσης ότι για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με την ιαπωνική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής, θα υπάρχει εργαστήριο εκμάθησης στο Γήπεδο του Μετς.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.