ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει η Επιτροπή για την άρση ασυλίας

Νέα στοιχεία από τη δράση της Χρυσής Αυγής

Συνεδριάζει σήμερα στις 14:00 η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για να αποφασιστεί εάν θα εισηγηθεί την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την εξέταση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,  Ζησιμόπουλου, Γρέγου, Ματθαιόπουλου, Μπαρμπαρούση, Μίχου και του αποχωρήσαντος Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Επίσης, έχουν στείλει υπόμνημα οι κ. Μπούκουρας και Γερμενής και γι' αυτούς τους δύο θα αποφασιστεί σήμερα εάν θα αρθεί η ασυλία τους.

Με δεδομένο ότι οι βουλευτές είναι πολλοί και θα χρειαστούν αρκετές ώρες εξέτασης, δεν αναμένεται να ληφθεί σήμερα απόφαση.

Την ίδια ώρα από το υλικό που συνοδεύει τη δικογραφία στη Βουλή έρχονται στην επιφάνεια νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δράση των μελών της οργάνωσης. Ειδικότερα, 4 νέα CDs περιέχουν όλο το οπτικοακουστικό υλικό που εντοπίστηκε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των Γιώργου Πατέλη και Γιάννη Καζατζόγλου. Πρόκειται για τα πρωτοπαλίκαρα του πυρήνα Νίκαιας, που στρατολογούσε νεαρά μέλη και με στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση και καλλιέργεια μίσους τους μετέτρεπε σε μηχανές τυφλής βίας.

Φωτογραφίες από protothema.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.