ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Εώς και 80% πιο φτηνά προϊόντα

Οι Έλληνες ψωνίζουν απ΄ το ίντερνετ

Προϊόντα σε αρκούντως ικανοποιητική ποιότητα αλλά με τιμές κατά πολύ φθηνότερες από την ελληνική αγορά βρίσκουν οι Έλληνες στο διαδίκτυο.

Οι Έλληνες ψωνίζουν απ΄ το ίντερνετ

Σύμφωνα με την έρευνα της PayPal που παρουσιάζει «Το Εθνος» στις ΗΠΑ μπορούν να βρουν ηλεκτρονικά προϊόντα φτηνότερα έως και 37% σε σχέση με τα ελληνικά online καταστήματα, παιχνίδια έως και 52% φτηνότερα, καλλυντικά 30% φτηνότερα και ρούχα ακόμα και στη μισή τιμή.

Φθηνότερα, όμως, αγοράζουν και από e-shop της Γερμανίας. Στη χώρα της Ανγκελα Μέρκελ τα games και τα παιχνίδια είναι 40% φτηνότερα σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα, τα ρούχα έως και 25% φτηνότερα, ενώ τα ηλεκτρονικά προϊόντα και τα καλλυντικά πωλούνται σε τιμές από 17% έως 31% χαμηλότερες σε σχέση με τις ελληνικές.

Μισοτιμής βρίσκουν τα ρούχα στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ αγοράζουν καλλυντικά με έκπτωση 24%, παιχνίδια φθηνότερα κατά 35% και ηλεκτρονικά προϊόντα με έκπτωση 24%.

Φθηνή αγορά αποδεικνύεται και η Κίνα όπου μπορεί να βρει κανείς παιχνίδια σε κατά 78% χαμηλότερη τιμή και ρούχα φθηνότερα κατά 44%.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της ίδιας εταιρείας οι Έλληνες ψωνίζουν κυρίως από τις Ρωσία, Κίνα, Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.