ΕΛΛΑΔΑ

Και από Μάρτη...καλοκαίρι

Πόσες μέρες θα διαρκέσει η καλοκαιρία

Μάλλον θα πρέπει να βγάλετε τα κοντομάνικα.

Πόσες μέρες θα διαρκέσει η καλοκαιρία

Γενικά αίθριος ο καιρός και την Τετάρτη με τη θερμοκρασία μάλιστα να σημειώνει άνοδο και να διαμορφώνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική την Τετάρτη. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά καλός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καλός θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς.

Γενικά αίθριος καιρός σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Λιακάδα θα επικρατήσει, επίσης σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από αργά το απόγευμα στα δυτικά και νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

Καλός καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.