ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με εγγύηση και περιοριστικούς όρους

Αποφυλακίζονται δύο κατηγορούμενοι για τον Οίκο του Ναύτη

Η υπάλληλος του ταμείου προσέφυγε μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Γλύκα στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, που χειρίστηκε την υπόθεση, ο οποίος με διάταξή του έκανε δεκτό το αίτημά της. Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται στα τέλη Σεπτεμβρίου όταν ο ιδιοκτήτης 5 ιδιωτικών κλινικών της Αττικής κατήγγειλε ότι υπάλληλοι του Οίκου Ναύτου του ζήτησαν να συνεργαστεί μαζί τους σε απάτη σε βάρος του Ταμείου ύψους 1.153.000 ευρώ. Ο καταγγέλλων είχε ήδη πληρωθεί το ίδιο ποσόν για υπηρεσίες που πράγματι είχε παράσχει στον Οίκο του Ναύτου.

Οι υπάλληλοι του πρότειναν να του καταβάλουν εκ νέου το ποσό χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς παραστατικά έγγραφα, που όμως είχαν ήδη εξοφληθεί. Ο επιχειρηματίας συνεργάστηκε με τις αρχές και έπειτα από αστυνομική επιχείρηση παρουσία του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, συνελήφθησαν 4 άτομα, από τα συνολικά 6 που φέρονταν να εμπλέκονται στην απάτη, τα οποία προσπάθησαν να εισπράξουν 205.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη των κλινικών.

Ίδια τύχη, δηλαδή αποφυλάκιση με τους ίδιους όρους επεφύλαξε ο ανακριτής διαφθοράς Γ.Ανδρεάδης και στον οικονομικό διευθυντή του ταμείου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.