LIFESTYLE

Στο Twitter

Ο Jared Letto ανέβασε φωτογραφία με το Χριστό

Ο φετινός νικητής του όσκαρ για τον δεύτερο ανδρικό ρόλο, Jared Letto, ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό  του λογαριασμό στο Twitter στην οποία απεικονίζεται δίπλα από τον Ιησού Χριστό.

Όταν ο Τζον Λένον ανακοίνωνε το 1966 ότι οι Beatles είναι μεγαλύτεροι και από τον Χριστό, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή χιλιάδων φαν. Πολλοί ήταν εκείνοι που απειλούσαν ότι θα τον έκαιγαν ζωντανό για την «ύβρι»που μόλις είχε διαπράξει.

Αυτό το περιστατικό, της ποπ κουλτούρας, έχει γραφτεί στην ιστορία και έχει χαραχθεί τόσο έντονα στις συνειδήσεις που ο Jared Letto φρόντισε να κάνει σαφές, ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μετά την φωτογραφία του με  τον Υιό Του Θεού.

Περίπου 40 χρόνια μετά το γεγονός με τους Beatles, ο δημοφιλής σταρ,ανέβασε μια φωτογραφία, προϊόν photoshop, στην οποία απεικονίζεται δίπλα από τον Υιό του Θεού.Την χαρακτηριστική εικόνα συνόδευαν τα λόγια «'Haaaa! Fashion may go out of style but style never goes out of fashion. #ClassicLooks #FashionForward #ThanksJC #NotComparingToChrist xo»

Όπως φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός, ανέβασε τη φωτογραφία προκειμένου να αναφερθεί στο διαχρονικό στυλ που έχει υιοθετήσει, καθώς έχει αφήσει τα μαλλιά του μακριά, ακριβώς όπως τα έχει κ ο Χριστός στην ανάλογη φωτογραφία.

Ωστόσο αν και ζητά να μην γίνει σύγκριση ανάμεσα τους, θα λέγαμε ότι ήταν μια ιδιαίτερα αποτυχημένη σύγκριση, καθώς ο Jared Letto παίζει με τα όρια της πίστης πολλών ανθρώπων.

Μετά την νίκη του στα βραβεία όσκαρ για την εξαιρετική του ερμηνεία στη ταινία «Dallas Buyers Club» είναι σίγουρα το «χρυσό αγόρι» του Χόλιγουντ αυτή την στιγμή.

Ο μακρυμάλλης ροκ σταρ την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε με την μπάντα του « Thirty Seconds To Mars», σε συναυλία που έδωσαν στη Ουκρανία, και την αφιέρωσε σε όσους αγωνίζονται για τα πρόσφατα στη περιοχή.

«Εσείς όλοι είστε στη μέση ενός  υπέροχου γεγονότος.Δεν υπάρχει κανέναν αντίτιμο όσο υψηλό και να είναι που να μπορεί να πληρώσει για το πλεονέκτημα να ανήκει κανείς στον εαυτό του και μόνο» είπε ο διάσημος σταρ κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

«Και θέλω να σας καταστήσω σαφές πως, καταλαβαίνω γιατί οι υπόλοιπες μπάντες ακύρωσαν τις συναυλίες τους, αλλά δεν υπήρχε καμία περίπτωση, μα καμία περίπτωση οι 30 seconds to Mars, μα μην εμφανιστούν εδώ,σε αυτή την υπέροχη πόλη» πρόσθεσε ο Jared Letto.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.