ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα και ώρα για ...όνειρο

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα και ώρα για ...όνειρο

Κριός

Το ότι Ερμής και Ποσειδώνας συναντιούνται στο υδάτινο, ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων δεν αποτελεί λόγο για να μη γιορτάσεις θεαματικά γενέθλια, Κριέ – η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου συμπίπτει με την επίσημη αρχή της άνοιξης και είναι γεγονός! Τώρα, το ότι σε πιάνουν και τα ρομαντικά σου και τα ευαίσθητά σου και τα βιολιά και τα μαντολίνα, μόνο πόντους προσδίδει στην ήδη έντονη γοητεία σου. Χαρούμενα γενέθλια, λοιπόν!

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να δανείσεις πίστη, ελπίδα, ιδέες και όραμα σε έναν φίλο που μοιάζει να τα έχει χάσει αυτά. Είναι κάτι που το κάνεις μέσα από την ψυχή σου χωρίς να ζητήσεις ανταλλάγματα και χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά, γι΄αυτό και το σύμπαν λίγο αργότερα…στα μέσα της άνοιξης ας πούμε, σου επιστρέφει την αγάπη και τη συμπόνια που επιδεικνύεις. Με ποιο τρόπο; Ε, άσε να σε κρατήσω λίγο ακόμα σε αγωνία!

Δίδυμοι

Οτιδήποτε καλλιτεχνικό, οτιδήποτε απαιτεί έμπνευση και ταλέντο έχει την τιμητική του, Δίδυμε. Χάνει βέβαια έδαφος η λογική, η πρακτικότητα, η ανάλυση – όσον αφορά δε σε λέξεις όπως «προθεσμία», άστο. Από την άλλη, σε θέλω ιδιαίτερα προσεκτικό σε επαγγελματικά παραμυθιάσματα. Όχι, μη βάλεις άλλη μια φορά πλάτες για να στηθεί το όνειρο κάποιου άλλου απλήρωτος. Αν είναι να δουλέψεις σα σκλάβος και δίχως χρήματα, προτίμησε να το κάνεις κυνηγώντας τα όνειρα τα δικά σου.

Καρκίνος

Μήπως τα μουσικά σου ακούσματα κυμαίνονται από το «θα σε πάρω να φύγουμε» μέχρι και το «route 66»; Κοινώς, βλέπεις δρόμο μπροστά σου και λυσσάς να φύγεις για οπουδήποτε, Καρκινάκι. Προφανώς και μπορείς – αν μάλιστα ο προορισμός είναι θαλασσινός, ψιλοprive’ και περιλαμβάνει και το έτερο ήμισυ, σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις καταπληκτικά και θα φορτίσεις μπαταρίες μέχρι τον Ιούνιο!

Λέων

Φημίζεσαι για πολλά πράγματα, Λιοντάρι, τα περισσότερα πολύ καλά – και ανάμεσα σε αυτά είναι η γενναιοδωρία. Πρόσεχε καλά όμως αυτή την εβδομάδα μην αρχίσεις τα δανεικά κι αγύριστα από δω κι από κει, γιατί μένει πολύς μήνας ακόμα για να ξεμείνεις με ένα δίευρο. Επίσης, οι καλοί ΚΟΙΝΟΙ λογαριασμοί κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια. Αν υπάρχουν 20 ευρώ για αγορά τροφίμων μην πας και τα αγοράζεις φρέζιες γιατί μπήκε η άνοιξη, θα φάτε τις φρέζιες. Αυτά.

Παρθένος

Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στον 7ο ηλιακό σου οίκο αυτή την εβδομάδα, και η σύγκρουση μεταξύ της Λογικής σου και του Ονείρου σου είναι γεγονός. Μήπως χρειάζεται να αποκαθηλώσεις από το θρόνο του κάποιον μυθικό σου έρωτα, για να μπορέσεις να ζήσεις ένα νέο έρωτα που σου χτυπάει την πόρτα; Επίσης, μήπως να μην είσαι τόσο Μητέρα Τερέζα με τον άνθρωπό σου; Μαμά θα έχει, δε μπορεί να φύτρωσε – εσύ καλείσαι να γίνεις ο εραστής/η ερωμένη του. Δε σε νοιάζει αν έφαγε/ντύθηκε/κρυώνει. Σε πρώτη φάση τουλάχιστον.

Ζυγός

Εάν, εάν λέω, καταφέρεις και δε θυματοποιηθείς στη δουλειά αυτή την εβδομάδα, να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα – πραγματικά θα σου στείλω σοκολατάκια. Άλλο η συναδελφικότητα και άλλο η κοροιδία. Α, επίσης, επειδή είσαι γεμάτος ωραίες, πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες τις οποίες και τρώγεσαι να μοιραστείς, κανόνισε να τις δεις παρουσίαση powerpoint με την υπογραφή άλλου και να σε έχουμε πάλι με τα αιθέρια έλαια και «γιατί σε μένα να φερθεί έτσι…»

Σκορπιός

Η επικινδυνότητά σου κλιμακώνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα, και εξηγώ: δεν υπάρχει επικινδυνότερο πράγμα στον κόσμο από ένα Σκορπιό ο οποίος είναι ερωτευμένος τύπου Άρλεκιν/Τα Μαύρα Φεγγάρια του Έρωτα και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να βάλει άνετα και για την πλάκα του μπουρλότο στο σύμπαν. Tips: βάλε την αντικατασκοπεία που κρύβεις στο dna σου να κολλήσει ένσημα και βεβαιώσου ότι είναι αμοιβαίο. Και μετά μπουρλότο, κι εγώ μαζί σου.

Τοξότης

Αν πρόκειται για συγκατοίκηση με τον έρωτά σου, όλα ωραία και περιστερένια – no worries. Αν πρόκειται όμως για την πατρική σου οικογένεια, ίσως κάποιο μέλος της χρειαστεί τη βοήθειά σου, και θα πρέπει οι δικές σου προτεραιότητες και θέλω να μπουν στον πάγο. Επίσης, πιθανόν η θυσία σου και το τρέξιμό σου να μην αναγνωριστεί, να αντιμετωπιστεί ως «υποχρέωσή σου», κι εκεί θα τα πάρεις κρανίο. Με το δίκιο σου.

Αιγόκερως

Να ήσουν άλλο ζώδιο θα σου έλεγα ότι παίζει να κάνεις ερωτική εξομολόγηση γονυκλινής – αλλά Αιγόκερως άνθρωπος δεν τα κάνεις τέτοια, να μην αναφέρω και τη ρημάδα την ευπάθεια στα γόνατα ένεκα κυβερνήτης ο Κρόνος. Σε κάθε περίπτωση, γλυκαίνει η επικοινωνία σου από καταπέλτης που είσαι συνήθως, και μπορεί ακόμα και να βοηθήσεις έναν αδερφό/ή σου ή κάποιο γείτονα χωρίς να τους χτυπάς αιωνίως μετά το πόσο βλάκες ήταν που χρειάστηκε να τους σώσεις. Τι ζούμε!

Υδροχόος

Θα σου πάρω τις πιστωτικές πρώτα, και μετά τον (όποιο) μισθό, και μετά θα σου γράψω την πρόβλεψη. Διότι αυτή την εβδομάδα τα χέρια σου και οι τσέπες σου έχουνε τρύπες. Περνάς εσύ κάτι τέτοια, κάτι φάσεις που φεύγουν αράδα χρήματα είτε σε δεκαπέντε διαφορετικές μουστάρδες στο σουπερμάρκετ, είτε στη διάσωση του πράσινου αυστραλοπίθηκου – συγκέντρωσε το μυαλό σου όσο αυτό είναι εφικτό και πέρνα καλά με πράγματα που δε χρειάζονται χρήμα. Το σεξ, λόγου χάρη.

Ιχθείς

Καλά όχι, δε θα σε κλείσουμε σε κλουβί να μην πετάξεις στη χώρα του Ποτέ Ποτέ (με Ερμή σύνοδο Ποσειδώνα στο ζώδιό σου αυτή η χώρα ΥΠΑΡΧΕΙ) – ωστόσο ένα ενυδρείο να κολυμπάς να απασχολείσαι το σκεφτόμαστε σοβαρά. Οκ, κοίτα πώς έχει: ζήσε αυτή την εβδομάδα ως κάποιος άλλος, γίνε ένα Άβαταρ, ζήσε στο κεφάλι σου, βούλιαξε σε σελίδες μυθιστορημάτων και σε τραγούδια και από βδομάδα τα ξαναλέμε. Α, και εννοείται ότι όποιον ερωτευτείς αυτή την εβδομάδα περιμένεις αρκετές εβδομάδες, να γίνει ένα σοβαρό reality check και μετά το προχωράς ναι;

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.