ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Καρχιμάκης

Μήπως το ΠΑΣΟΚ να …αντισταθεί;

Την έντονη αντίδρασή του στον αποκλεισμό από την κυβέρνηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων από την έκτακτη ενίσχυση, εκδηλώνει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης. Ζητά μάλιστα από το κόμμα του να αντισταθεί και να σταματήσει να φορτώνεται το κόστος.

«Με πονηρό τρόπο η κυβέρνηση απέκλεισε από την έκτακτη ενίσχυση σε ανέργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, μεγάλο αριθμό ανθρώπων που έχουν ανάγκη, με μία πρωτοφανή προϋπόθεση», λέει, «και ποιους αποκλείουν; Αυτούς που εν έχουν ούτε ένα ευρώ εισόδημα τον χρόνο και φιλοξενούνται σε κάποιο συνταξιούχο γονέα ή συγγενή. Ή κάποιους συνταξιούχους των 400 ευρώ που φιλοξενούνται στα παιδιά τους…».
Σημειώνοντας πως «αν έμεναν στον δρόμο ή νοίκιαζαν δικό τους σπίτι, τότε θα έπαιρναν ενίσχυση», αναρωτιέται πού να βρουν χρήματα αν είναι άνεργοι ή παίρνουν 400 ευρώ τον μήνα…
«Αυτούς αποκλείει λοιπόν η κυβερνηση Σαμαρά. Ασχέτως αν η κατηγορία αυτή είναι πολυάριθμη και έχει μεγάλες ανάγκες», λέει. Και θέτει απλώς ένα ερώτημα προς το εσωτερικό του κόμματός του : «Μήπως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μιλήσει και να αντισταθεί σε αυτή την κοροϊδία του κοσμάκη; Ή θα συνεχίσει να φορτώνεται τις αστοχίες, τις σκοπιμότητες, τις κοροϊδίες και το κόστος και ο Σαμαράς και η δεξιά ό,τι ωφέλιμο…».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΖΙΝΑ 20:36 22/04/2014

    Για τα ΑΜΕΑ που παίρνουν πενιχρό επίδομα και φιλοξενούνται και αποκλείστηκαν από το μέρισμα δεν λέει κανείς λέξη!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.