ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω ατυχήματος στο ύψος της Αταλάντης

Κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας

Κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας στο 139 χλμ, στο ύψος της Αταλάντης, λόγω ατυχήματος με νταλίκα. Το βαρύ όχημα ντελαπάρισε και στη συνέχεια πήρε φωτιά, στις 20.50 απόψε.

Η κυκλοφορία διακόπηκε καθώς η πλατφόρμα μίας νταλίκας που είναι φορτωμένη με κονσέρβες παραδόθηκε στις φλόγες.

Η πληροφορία που έδωσε ο πολωνικής καταγωγής οδηγός - ο οποίος πρόλαβε και απεγκλώβισε τον τράκτορα από την φλεγόμενη νταλίκα - ότι υπάρχουν περισσότερα από 500 λίτρα καύσιμα, ανάγκασε τους πυροσβέστες να αποκλείσουν την κυκλοφορία για κάθε ενδεχόμενο.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται τα οχήματα της πυροσβεστικής και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και πλέον η κυκλοφορία εξυπηρετείται μέσα από παρακάμψεις.

Όπως δηλώνουν οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής «η κυκλοφορία θα επιτραπεί στην εθνική οδό μόλις αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος».

Οι αστυνομικοί διοχετεύουν την κίνηση μέσα από την πόλη της Αταλάντης και τα οχήματα επιστρέφουν μέσα από επαρχιακούς δρόμους στις Λιβανάτες για να συνεχίσουν οι οδηγοί το ταξίδι τους προς Λαμία ή και αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.