ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Έρωτας και (άλλα) απρόοπτα

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου με το «καλημέρα σας» αυτή την εβδομάδα, Κριέ – και ακολουθεί μία αντίθεση φωτιά και λαύρα μεταξύ του Ήλιου στον Κριό και του κυβερνήτη σου, του Άρη, στο Ζυγό. Σκέφτεσαι γρήγορα και όχι απαραίτητα προσεκτικά, κι αυτό μοιραία θα αποτυπωθεί στις σχέσεις σου. Το «Εγώ» σου φωνάζει δυνατότερα από ποτέ, αλλά θυμήσου ότι καλείσαι να ενσωματώσεις κάπου εκεί στη ζωή σου κι ένα όμορφο και λειτουργικό «Εμείς». Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα προς το τέλος της εβδομάδας σου δίνει τα κλειδιά να γίνεις πιο ρομαντικός από όσο φαντάζεσαι.

Ταύρος

Αν άνοιγες το στόμα σου να πεις όσα περνάνε από το κρανίο σου αυτή την εβδομάδα, Ταύρε, λίγος κόσμος θα σε αναγνώριζε. Θέλεις να πάρεις αμπάριζα και να λες ό,τι δεν έχεις πει μια ζωή ολόκληρη, αποδίδοντας τις ευθύνες που πρέπει εκεί που πρέπει. Πολύ καλά κάνεις και δεν το πράττεις ακόμα, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο –  είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, πόσο δε μάλλον για ανέργους. Εκτός λοιπόν του ότι σιγοβράζεις υπομονετικά, επανέρχεται και μία ερωτική φιλία από το παρελθόν στην οποία δε λες να βάλεις τίτλους τέλους. Μήπως αυτοί οι τίτλοι θα πέσουν μες τις εκλείψεις του Απριλίου;

Δίδυμοι

Καυγάδες και απερίσκεπτα λόγια με φίλους, ή μέσα σε παρέες είναι στην ημερήσια διάταξη αυτή την εβδομάδα, Δίδυμε! Επίσης, μία έντονη ερωτική έλξη που την έχεις «μασκαρέψει» σε φιλία κινδυνεύει να ξεμπροστιαστεί και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Κατά βάθος ξέρεις: παραδέξου το, πρώτα στον εαυτό σου, και μετά πες το και στον/στην άλλο/η να τελειώνουμε. Ναι, ενδέχεται να είσαι πάρα πολύ δεσμευμένος με άτομο άλλο από αυτό για το οποίο χτυπά η καρδιά σου – και έτσι, μπορείς να μπεις για μία ακόμη καταστροφική φορά σε παράλληλες ιστορίες…

Καρκίνος

Τα πράγματα στην καριέρα σου μοιάζουν με τραινάκι του λούνα παρκ – από τα ύψη στα βάθη και ούτω καθ’ εξής. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις κάθε μέρα, και αυτό φτάνει την αδρεναλίνη στο κόκκινο και το άγχος στο Θεό. Σα να μην έφτανε αυτή η ωραία επαγγελματική ατμόσφαιρα, έχεις και τη γκρίνια των οικείων σου που δεν εννοούν να συναισθανθούν την κούραση και την απογοήτευσή σου. Εξαιρετική ιδέα θα ήταν μία απόδραση (μόνος σου ή με παρέα) προς κάπου παραθαλάσσια το Σαββατοκύριακο. Θα ξεφύγεις και θα φορτίσεις μπαταρίες!

Λέων

Ξαφνικά κωλύματα σε ό,τι αφορά σε σπουδές, ταξίδια, εξέλιξη. Έχεις πάρει μία πορεία για την οποία είσαι σίγουρος και υπερήφανος, και ο ένας σκόπελος προκύπτει μετά τον άλλο. Ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα χρημάτων προκειμένου να ολοκληρώσεις κάτι, ενδέχεται να προκύψουν μετακινήσεις στις οποίες δεν μπορείς να προβείς λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων… Ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα θέλω να δώσεις και σε τυχόν επιτήδειους που μπορεί να σου φάνε χρήματα. Κακή ιδέα θα ήταν επίσης τυχόν ρίσκα και επενδύσεις.

Παρθένος

Η δουλειά μοιάζει επιτέλους να αποφέρει κάποια κέρδη – αρκετά, για την ακρίβεια. Μόνο που αυτά, όπως και οι επαγγελματικές ευκαιρίες, δεν έρχονται νορμάλ αλλά με τη μορφή κεραυνού εν αιθρία, και τίποτα δεν αποσυντονίζει έναν Παρθένο όσο το να πρέπει να αποφασίσει για κάτι χθες, δίχως περίσκεψη. Οι ηλεκτρικές αυτές εκκενώσεις φωτογραφίζονται και στα οικονομικά σου – και επίσης να σου πω ότι είναι καιρός να πάψει να είναι η διαφυγή από τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες μία «θεοποιημένη» σχέση του παρελθόντος, γιατί έτσι δε θα πας ποτέ μπροστά.

Ζυγός

Κινητικότητα στην ερωτική σου ζωή υπάρχει, και είναι σαφής. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, και άλλο τόσο ξαφνικές μπορεί να είναι οι κόντρες που θα προκύψουν. Οι έρωτες που ξεκινούν μέσα στην εβδομάδα μπορεί να έχουν το χαρακτήρα του κεραυνοβόλου και του μοιραίου, με έντονη σεξουαλική χημεία και ίσως λίγο περισσότερη ένταση από όση έχεις συνηθίσει. Απέφυγε να γίνεις θύμα στον επαγγελματικό τομέα αναλαμβάνοντας μόνος σου projects για δέκα. Δεν υπάρχει φωτοστέφανο «υπαλλήλου/συναδέλφου της χρονιάς»…

Σκορπιός

«Ο έρωτας και άλλα απρόοπτα» - να ένας ωραίος τίτλος για την αστρολογική σου εβδομάδα, Σκορπιέ. Φλέγεσαι από πάθος και έρωτα για κάποιον, και αυτό έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι για κάποιο λόγο κρυφό ή απαγορευμένο. Και τώρα η ερώτηση: θέλεις να παραμείνει έτσι; Διότι αυτή είναι μία εβδομάδα κατά την οποία είναι εξαιρετικά εύκολο να σου ξεφύγει η λάθος πληροφορία στο λάθος άνθρωπο τη λάθος στιγμή, και να βγουν όλα στη φόρα σε στιγμή που δεν θα το ήθελες. Αν πάλι πολύ θα το ήθελες να λυθεί κάπως έτσι όλο το πράγμα, τότε με τις ευλογίες μας!

Τοξότης

Η οικογένειά σου, ή οι άνθρωποι που θεωρείς εσύ οικογένεια, αποτελεί ένα απάνεμο λιμάνι όπου μπορείς να καταφύγεις για να βρεις στοργή και προδέρμ ή για να μιλήσεις. Για ποιο πράγμα να μιλήσεις; Τι θα έλεγες για αυτόν τον καινούργιο έρωτα που σε έχει πάρει παραμάζωμα και δεν ξέρεις πού να ακουμπήσεις να πεις τον πόνο σου; Έχει πολλές πιθανότητες να έχει παρουσιαστεί ή να προκύψει ενώ επισήμως είσαι με κάποιο άλλο άτομο, με το οποίο μάλιστα κατά κόσμον το πάτε και σοβαρά – η ιστορία της ζωής σου, έτσι, Τοξότη;

Αιγόκερως

Τα του σπιτιού και της οικογένειάς σου θέματα εξακολουθούν να είναι φλέγοντα έως και τσουρουφλίζοντα – ενδέχεται δε να χρειαστεί μέσα στην εβδομάδα να διαλέξεις μονολεκτικά, αποφασιστικά και αστραπιαία μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Και πριν βιαστείς να απαντήσεις ότι σαφώς θα διάλεγες την οικογένεια, σου θυμίζω ότι ένας Αιγόκερως δεν είναι ποτέ πλήρης και ισορροπημένος αν δεν ανταποκρίνεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό στους κοινωνικούς ρόλους που έχει επιλέξει. Ναι, ο ρόλος του οικογενειάρχη είναι ένας από αυτούς – όμως, έχεις την οικογένεια που πραγματικά θα ήθελες να έχεις, ή προσπαθείς να φορέσεις σε κάποιους κοστούμια που δεν τους κάνουν;

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει κάτι γρηγορότερο από το μυαλό σου, Υδροχόε, κι αυτό είναι η γλώσσα σου. Μιλάς γρήγορα και απερίσκεπτα, ενίοτε με αγένεια, σκληρότητα και δίχως ενσυναίσθηση απέναντι στον άλλο. Μπορείς να γίνεις πολύ σκληρός στις αλήθειες σου, ενώ εσύ ο ίδιος δεν ανέχεσαι κανενός είδους κριτική από πουθενά και για κανένα λόγο. Οι περιστάσεις ενδέχεται να σε συνεφέρουν απότομα, καθώς θα καταλάβεις ότι κανένας δε θέλει ιδιαίτερα πάρε δώσε με το Μέγα Ιεροεξεταστή. Είναι επίσης μία εβδομάδα κατά την οποία πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα χρήματά σου!

Ιχθείς

Ονειρικός και πιο γοητευτικός από ποτέ στην προσωπική σου ζωή, Ιχθύ, επιπόλαιος όμως μέχρι εκεί που δεν παίρνει σε πρακτικά και οικονομικά θέματα. Αν υπάρχει η δυνατότητα ενός οικονομικού συμβούλου, ή έστω ενός έμπειρου φίλου να σου πει πέντε πράγματα και, κυρίως, να σε εμποδίσει να εκτεθείς χρηματικά, θα ήταν ευχής έργον! Ιδίως, απέφυγε να δανειστείς από το έτερό σου ήμισυ – θα καταλήξετε σε ομηρικό καυγά. Η θάλασσα, το φευγιό και τα ταξίδια σε χαλαρώνουν πάντα, όπως και η παρέα των φίλων σου ή μια βραδιά με πολύ χορό. Εκτονώσου εκεί, και τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ σύντομα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.