ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάτω από το μαγικό σκοτάδι της Ηλιακής Έκλειψης

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Η μεγάλη ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, σε καλεί να γειώσεις τις επιθυμίες σου, να δεις ρεαλιστικά τι θέλεις, τι χρειάζεσαι, τι σου είναι απαραίτητο σε υλικό πεδίο. Δε σε καλεί όμως μόνο προς αυτή την κατεύθυνση, σε βοηθά επίσης – και σε βοηθά απίστευτα. Το τρίγωνο με τον πανίσχυρο Πλούτωνα είναι ασύλληπτη ενέργεια στην υπηρεσία σου, και με εξάγωνο προς τον Ποσειδώνα, το καύσιμο είναι τα πιο τρελά σου όνειρα!

Ταύρος

Ηλιακή έκλειψη, η πρώτη του έτους, η τελευταία στο ζώδιό σου – και τα νέα είναι καλά! Είσαι παιδί πρακτικό και προσγειωμένο, και η σύνοδος της έκλειψης με τον Ερμή συναινεί στο να μπεις σε τροχιά υλοποίησης κάποιων επαγγελματικών σου σχεδίων! Οι φίλοι σου αποτελούν τόσο έμπνευση όσο και καταφύγιο, και ο δρόμος της εξέλιξης και της μεταμόρφωσης είναι ανοικτός, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Δίδυμοι

Μία ηλιακή έκλειψη στο 12ο, πιο εσωτερικό και σκοτεινό σου οίκο και μάλιστα σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή, μιλά αν μη τι άλλο για μία εσωτερική αναγέννηση που περιμένεις καιρό. Είναι θετική και θεαματική, για να προλάβω τυχόν φόβους σου – η ενέργεια του Πλούτωνα που είναι σε υπέροχη όψη τριγώνου με την έκλειψη, μιλά για ένωση σε κάθε επίπεδο, ιδίως σε σεξουαλικό, άνευ προηγουμένου. Για ένα πλάσμα το οποίο αξίζει από πλευράς σου κάθε θυσία και έχει έρθει (από το παρελθόν σου ίσως) για να μείνει.

Καρκίνος

Η έκλειψη, αγαπημένο Καρκινάκι, σου δείχνει λαμπρότερα κι από σούπερ νόβα προς τα πού πρέπει να στραφείς για αγάπη, στήριξη και βοήθεια. Το φιλικό σου περιβάλλον είναι πρόθυμο να σε αγκαλιάσει και να σε νταντέψει, πράγμα λογικό γιατί και εσύ το έχεις κάνει για εκείνους άπειρες φορές! Η στιγμή είναι επίσης εξαιρετική για να ξεκινήσεις μία περίοδο μαθητείας σε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με ναυτιλιακά, φαρμακευτική ή …τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Μία σχέση που έχει δώσει καλά δείγματα τον τελευταίο καιρό, ίσως τώρα σε εκπλήξει με επισημοποίηση, ή δηλώσεις καρδιάς που απλώς θα σε κάνουν να λιώσεις!

Λέων

Τα επαγγελματικά σου όνειρα, σχέδια και βλέψεις στο προσκήνιο, Λιοντάρι – η έκλειψη είναι η σφραγίδα επιβεβαίωσης ότι κάτι αλλάζει, και αλλάζει για το καλό σου! Η καθημερινότητα είναι πολύ σκληρή και …προσγειωτική εδώ και καιρό, αλλά μόνο για να σε κάνει να σκεφτείς πρακτικά και ρεαλιστικά ως προς το τι θα μπορούσες να κάνεις ως καριέρα. Παραδέξου το, δεν είσαι και το πρακτικότερο πλάσμα του πλανήτη, τώρα όμως όλα σε βοηθούν ώστε οι σκέψεις και οι ιδέες σου να είναι θαυμάσιες και πρωτότυπες μεν, εφαρμόσιμες δε. Ξαναδές τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου, και βάλε τα στην υπηρεσία μίας καλύτερης, εμπνευσμένης, υπέροχης ζωής – της ζωής που θέλεις!

Παρθένος

Αυτή η έκλειψη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου, σε σύνοδο μάλιστα με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον πανίσχυρο Πλούτωνα που κυβερνά την ερωτική σου ζωή, μιλά για έρωτα που σου ανοίγει δρόμους και μυαλό, σαν υπέροχος ήλιος που ανατέλλει. Ναι, ένας νέος έρωτας ανατέλλει και μαζί του ανατέλλεις και λάμπεις εκ νέου, όπως δεν έχεις κάνει εδώ και χρόνια. Αν δεν είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο (λίγο δύσκολο να το αποφύγεις, αλλά λέμε!) τότε έχεις όλα τα φόντα οι καλλιτεχνικές, δημιουργικές σου ιδέες να κάνουν πάταγο, και να σε ανταμείψουν λαμπρά σε υλικό και ηθικό επίπεδο!

Ζυγός

Ναι, ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου – για πολύ λίγο ακόμα. Και είναι και λίγο ανίσχυρος να σε καταρρακώσει, διότι η ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Ερμή στον 8ο οίκο σου μιλά για σεξουαλική ένταση και χαρά άνευ προηγουμένου. Η ενέργεια που εκλύεται και εκτονώνεται είναι απίστευτη, και τρόπον τινά σε εξυγιαίνει και σε ..ισιώνει (το κάνει αυτό το σεξ, άλλωστε!) Επίσης, χαίρεις της οικονομικής στήριξης τόσο του συντρόφου όσο και της οικογένειάς σου και των οικείων σου. Μια χαρά!

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, από τον 3ο ηλιακό σου οίκο, συμμετέχει με μία ισχυρή και θαυμάσια όψη τριγώνου στην έκλειψη της 29ης Απριλίου στον Ταύρο. Μίλα και επικοινώνησε τον έρωτά σου, αποκάλυψε πώς νιώθεις σε αυτόν για τον οποίο χάνεις τον ύπνο σου και παραμιλάς στον ξύπνιο σου. Ο μαγικός Ποσειδώνας από τα Ψάρια συμμετέχει επίσης πολύ θετικά στην έκλειψη, απογειώνοντας τον έρωτα, την έκσταση, τη χαρά, τη δημιουργία, και για όποιον Σκορπιό το επιθυμεί, ευνοεί πάρα πολύ την έλευση ενός παιδιού!

Τοξότης

Η ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου στον Ταύρο εντείνει και φέρνει στην επιφάνεια θέματα καριέρας, χρημάτων και καθημερινότητας – και το κάνει έτσι ώστε να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βεβαίως χρειάζεται να γίνουν βαθύτατες τομές και να παρθούν γενναίες αποφάσεις, αλλά είναι για καλό σας. Σου έχει γίνει άγχος και έμμονη ιδέα το επαγγελματικό άγχος, αλλά η αλήθεια είναι πως αν ακούσεις κάποιες συμβουλές από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον και σταματήσεις να είσαι μονολιθικός και «ψωροπερήφανος» ως προς τη βοήθεια που σου προσφέρεται, όλα θα φτιάξουν θεαματικά και πολύ γρήγορα!

Αιγόκερως

Τα πάντα αφορούν τον Έρωτα σε αυτή τη φάση που ξημερώνει με την έκλειψη της 29ης Απριλίου στον 5ο, πολύ ερωτικό, χαρούμενο και παιχνιδιάρικο οίκο σου. Ένας έρωτας που σε μεταμορφώνει, σε ξανακάνει παιδί και σε γεμίζει χαρά – κι όλοι ξέρουμε πόσο σπάνιο είναι αυτό για Αιγόκερω άνθρωπο! Βεβαίως μπορείς να αφεθείς, βεβαίως μπορείς να ενδώσεις, διότι πρόκειται για μία αλλαγή την οποία δεν μπορείς να αποφύγεις, αλλά και η οποία μπορεί να σε κάνει καλύτερο, ομορφότερο, ηρεμότερο και πληρέστερο. Α, και μη φοβηθείς να γίνεις εκδηλωτικός και ρομαντικός – αν όχι τώρα, πότε;

Υδροχόος

Το σπίτι σου και όσους θεωρείς και αποκαλείς οικογένεια αφορά η έκλειψη που κλείνει το μήνα Απρίλιο. Βρίσκεις τη δύναμη και το ψυχικό σθένος να σταθείς πλάι τους, μιας και εδώ και πολύ πολύ καιρό μόνον εκείνοι κάνουν πράγματα για σένα και απολαμβάνεις τη σιγουριά της φροντίδας και της αγάπης τους. Τώρα θα ανταποδώσεις, και θα νιώσεις και υπέροχα γι΄αυτό. Στέκεσαι στα πόδια σου, ξαναβρίσκεις το μονοπάτι σου και τη χαμένη σου ταυτότητα μέσω ενός καινούργιου οικογενειακού προσανατολισμού ή ενός επαγγελματικού τολμήματος το οποίο έχει όλα τα φόντα για να πάει υπέροχα!

Ιχθείς

Η επικοινωνία με τον άλλο είναι το κλειδί για να περάσεις την πόρτα του βασιλείου των ευχών σου – μη φοβάσαι να μιλήσεις, να εκφραστείς, να γίνεις ταυτόχρονα ρομαντικός και απαιτητικός ως προς τις ανάγκες σου και τα πράγματα που θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του. Επίσης, έχε κατά νου ότι μία ρομαντική φιλία/ανομολόγητος έρωτας που κρατά χρόνια σαν ακριβή και σπάνια κολώνια, έχει όλες τις προϋποθέσεις να εκφραστεί τώρα και μάλιστα με τρόπο που θα σε συνεπάρει και θα σε μαγέψει. Ναι, υπό το φως (ή μάλλον, το σκοτάδι) αυτής της έκλειψης, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.