ΕΛΛΑΔΑ

Περιοδεία στο Κιλκίς

Σίγουρος για τη νίκη ο Γιάννης Ιωαννίδης

Βέβαιος για την πρωτιά του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, εμφανίστηκε, σε δηλώσεις του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος περιόδευσε στην ιστορική Γουμένισσα του δήμου Παιονίας Κιλκίς.

«Η πρωτιά μας θα είναι καθαρή όχι μόνο στην Παιονία, που όπως βλέπω σήμερα την έχετε εξασφαλίσει, αλλά σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, γιατί η πρωτιά μας σε δυναμισμό, καθαρότητα και αξίες είναι ξεκάθαρη» τόνισε ο κ. Ιωαννίδης, μιλώντας σε φίλους του συνδυασμού του οποίου ηγείται με τίτλο «Περιφέρεια - Πρωταθλήτρια», ενώ επεσήμανε ότι «ο αγώνας αυτός κρίνεται στην πολιτική της διεκδίκησης».

«Ο καθένας από εμάς», πρόσθεσε, «θα κριθεί από τους πολίτες για το κατά πόσο έχει τη δύναμη, τον πολιτικό τσαμπουκά και την ικανότητα να μπει μπροστά και να παλέψει για τον τόπο αυτό. Κανείς κυβερνήτης, καμία κυβέρνηση δε θα μας χαρίσει τίποτε. Εμείς θα τα κερδίσουμε γιατί ξέρουμε και είμαστε οι ικανότεροι στο να τα διεκδικήσουμε. Θέλουμε και μπορούμε, γιατί έχουμε ένσημα αγωνιστικότητας και αποτελεσματικότητας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.