Neo

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ (;)

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ». Το πρώτο σκέλος του γνωστού, άλλοτε, συνθήματος που παρέλυε επί Ανδρέα Παπανδρέου τα πλήθη «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό», επιστρατεύει η Χαριλάου Τρικούπη, μετατρέποντάς το σε ...στοίχημα.

Αυτό ακριβώς επικαλείται και τελικά αυτό καλείται να αποδείξει στις επερχόμενες εκλογές. Και επειδή μέσα από την «Ελιά», δεν ...το βλέπει, επικεντρώνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα στελέχη του κόμματος να επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» επικαλούμενοι τα αποτελέσματα επιμέρους εκλογικών αναμετρήσεων, σε συνδικάτα, φορείς και επαγγελματικούς συλλόγους, ευελπιστούν αυτό να φανεί και στις κάλπες των περιφερειακών εκλογών. Για την ακρίβεια, στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι «χτυπούν» με αξιώσεις τέσσερις περιφέρειες από τις 13 που έχει η χώρα, και δουλεύουν για να τις αυξήσουν σε πέντε, αποτέλεσμα που θα αποτελέσει θρίαμβο για ένα κόμμα που δημοσκοπικά εμφανίζει ιστορικό χαμηλό.
Ειδικότερα, εκτιμώντας ότι οι περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης και Ιονίων Νήσων, μπορούν να κερδιθούν, από τον Γιάννη Σγουρό, τον Γιάννη Μαχαιρίδη, τον Σταύρο Αρναουτάκη και την Άντζελα Γκερέκου αντίστοιχα, αλλά και ποντάροντας στην παταγώδη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές, όπως προεξοφλείται από τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, έχουν αξιώσεις να αποδείξουν πως ...το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.