ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

BRAVO 2014

Διάκριση της Εθνικής για την Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Στο πλαίσιο του Θεσμού «BRAVO 2014, Διάλογος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», η Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας απέσπασε -για τρίτη συνεχή χρονιά- σημαντικές διακρίσεις.

Η Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας διακρίθηκε στις ακόλουθες κατηγορίες:

• Διοίκηση & Διακυβέρνηση Βιωσιμότητας (Governance).

• Εμπλοκή Συμμετόχων και Ουσιαστικότητα (Materiality).

• Εργασιακές Σχέσεις (Labor Relations).

• Καλύτερος Απολογισμός Συνολικά.

Ο Θεσμός «BRAVO» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. Παράλληλα, υποστηρίζεται από το Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΣΕΒ, το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η διαδικασία αξιολόγησης των Απολογισμών Βιωσιμότητας στηρίζεται στις αρχές και τους δείκτες που διέπουν το πλαίσιο για την κατάρτιση απολογισμών βιωσιμότητας που έχει αναπτυχθεί από το Διεθνή Οργανισμό Global Reporting Initiative (GRI). Την εγκυρότητα του Θεσμού «BRAVO» πιστοποιούν επίσημες ελεγκτικές εταιρείες, οι οποίες συμμετέχουν και παρακολουθούν όλα τα στάδιά του.

 

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει, για μία ακόμα φορά, το υψηλό επίπεδο Εταιρικής Υπευθυνότητας, την οποία η Εθνική Τράπεζα επιδεικνύει, διακρινόμενη για την κοινωνική και περιβαλλοντική της ευαισθησία, τις επιδόσεις της στη διακυβέρνηση, την αγορά και το εργασιακό της περιβάλλον, συνεχίζοντας έτσι, μια παράδοση κοινωνικής προσφοράς 170 και πλέον χρόνων.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.