ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στην Αχαΐα

Δύο αδέλφια είχαν ένα μικρό «δάσος» από...χασίς

Άνδρες της  Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν δύο αδέλφια, ηλικίας 41 και 43 ετών στο Ρίο και στο Θεριανό  Αχαΐας διότι, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, καλλιεργούσαν δενδρύλλια χασίς.

Οι αστυνομικοί , αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν, εντόπισαν πρώτα τον 43χρονο, σε περιοχή του Ρίου. Σε σωματική έρευνα που του έγινε , βρήκαν φαρμακευτικά δισκία διαφόρων τύπων, ενώ ακολούθησε νέα έρευνα στο σπίτι του, στο Θεριανό Αχαΐας.

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, 27 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικρή ποσότητα χασίς, τρεις νάιλον σακούλες με αφορολόγητο καπνό βάρους 512 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, και 13 φυσίγγια.

Όμως οι αστυνομικοί συνέχισαν τις έρευνες και στο σπίτι του 41χρονου αδελφού του, όπου βρήκαν μεταξύ άλλων, δύο νάιλον συσκευασίες με μικρή ποσότητα χασίς, καθώς και ναρκωτικά χάπια. Εκτός από το σπίτι, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες και σε χωράφι που βρίσκεται δίπλα από την οικία του 41χρονου. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν 14 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία προηγουμένως, προσπάθησε να τα κρύψει μια 33χρονη, πετώντας τα από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.