ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Έρχεται ο Άρης ορθόδρομος

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Με τον κυβερνήτη σου να παύει την πολύμηνη – και πολύπαθη – ανάδρομη πορεία του στις 20 του μήνα, νιώθεις κάπως σαν Ολυμπιονίκης σπρίντερ που του βγάζουν τις αλυσίδες από τα πόδια. Ναι, μπορείς να τρέξεις, να δράσεις, να χαρείς, κυρίως ερωτικά μιας και ο κυβερνήτης σου βρίσκεται στον 7ο οίκο των σχέσεων. Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Με τον Ήλιο στις …γαλιάντρες του ζωδιακού, τα χαρωπά Διδύμια, από 21/5, σαφώς μπορείς να επικοινωνήσεις. Τι; Συναισθήματα! Το υπέροχο τρίγωνο Δία – Κρόνου που κλείνει την εβδομάδα μας (24/5) σε συμβουλεύει να μοιραστείς όσο βαθύτερα και ουσιαστικότερα γίνεται. Κάποιον τον περιμένει ένα hot καλοκαίρι, ή μου φαίνεται;

Ταύρος

Ναι, στις 20 του μήνα ο Άρης ορθοδρομεί στο Ζυγό. Όχι, αυτό δε σημαίνει πως η καθημερινότητά σου θα είναι ένα λιβάδι με τουλίπες, Ταυράκι – σημαίνει όμως τέλος στην εργασιακή καταπόνηση δίχως αντίκρυσμα, και στα εμπόδια και τις καθυστερήσεις σε υπέροχες, δημιουργικές ιδέες σου. Σημαίνει επίσης λίγη περισσότερη σωματική ενέργεια, και όλοι ξέρουμε πόσο το χρειάζεσαι αυτό. Επίσης, αν έχεις άκρες ή γνωριμίες για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, επικοινώνησε τις ιδέες σου μαζί τους ελεύθερα, μιας και από 21/5 ο Ήλιους στους Διδύμους μας φέρνει όλους λίγο πιο κοντά, με χαλαρή διάθεση και κέφι. Το δε Σαββατοκύριακο, με το τέλειο τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24, προσφέρεται για να κάνεις επίσημη πρόταση. Συνεργασίας; Γάμου; Εσύ ξέρεις!

Δίδυμοι

Χαρούμενα γενέθλια, Διδύμια κεφάτα, πολυμήχανα και επικοινωνιακά! Στις 21 ξεκινά ο αστρολογικός σας γενέθλιος μήνας, αλλά το …δωράκι σας έχει φτάσει μία μέρα νωρίτερα, και δεν είναι άλλο από την ορθοδρόμηση του Άρη στην καρδιά των ερωτικών σας επιδιώξεων. Ένας έρωτας που μέχρι τώρα φάνταζε μετ' εμποδίων μπορεί να πάρει τον ίσιο δρόμο – και μιας και μιλάμε για Άρη, βεβαίως ο δρόμος αυτός ο ίσιος, ο σωστός, περνάει από το κρεβάτι. Το δικό σας; Του αντικειμένου του πόθου σας; Ένα είναι σίγουρο: και χαμός θα γίνει, και χρήματα να το γλεντήσετε θα έχετε! Τι, άδικα τριγωνίζει ο Δίας τον Κρόνο στις 24/5, φέρνοντάς σας κέρδη και καταξίωση από την εργασία;

Καρκίνος

Η 20η Μαΐου είναι η επίσημη ημερομηνία που, από Οικογένεια Άνταμς, ξαναγίνεστε η οικογένεια των διαφημίσεων, με βούτυρο στο ψωμί για πρωινό και σκυλί να κυλιέται στα γρασίδια του υπέροχου σπιτιού σας. Σταματά η πολύμηνη ανάδρομη πορεία του Άρη, άρα οι ανούσιοι καυγάδες και οι αλλεπάλληλες παρεξηγήσεις δίνουν τη θέση τους στην υγιή δράση. Αυτομάτως φτιάχνει και το κέφι σας, και σε αυτό βοηθά πολύ ο Ήλιος που από 21/5 μπαίνει στο light ζώδιο των Διδύμων. Δεν έχετε λοιπόν καμία δικαιολογία να μην είστε έτοιμοι για ένα πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο. Το τρίγωνο του Δία από το ζώδιό σας με τον Κρόνο στο Σκορπιό στις 24/5 μπορεί να φέρει μέχρι και επισημοποίηση!

Λέων

Νομίζω πως, μετά από ανελέητο αστρο-σφυροκόπημα πολλών εβδομάδων, ήρθε η ώρα να πάρετε μία ανάσα, Λιονταράκια. 20/5 ο Άρης είναι στάσιμος προς ορθόδρομος – μετάφραση; Δεν θα καταλήγει ΚΑΘΕ προσπάθεια επικοινωνίας και συνάφειας με τον έξω κόσμο σε Βατερλώ. Ακριβώς την επομένη, 21/5, ο Ήλιος στους φιλικούς σας Διδύμους έρχεται και σας γεμίζει με εξωστρέφεια, περιέργεια για ζωή και μάθηση, και φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια και επέκταση του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου με πολύ ενδιαφέρουσες νέες προσθήκες! Το Σαββατοκύριακο μπορείς να διευθετήσεις διαφορές με την οικογένειά σου, και να καταλήξεις σε ένα καινούργιο status πραγμάτων χωρίς να πληγωθείς, μιας και το τρίγωνο Δία – Κρόνου φροντίζει να πέσεις στα μαλακά. Πρόσεχε μόνο να επιδείξεις ρεαλισμό και πρακτικότητα!

Παρθένος

Ένας Παρθένος που ζει με το φόβο του ότι δεν θα έχει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του είναι ένα πλάσμα βαθιά δυστυχισμένο. Αυτό συμβαίνει εδώ και μήνες στη ζωή σου, με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο 2ο ηλιακό σου οίκο των οικονομικών. Από 20/5 όμως, ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και το σκηνικό αλλάζει! Αν μη τι άλλο, υπάρχει η απαραίτητη δράση για να φέρει χρήμα στο ταμείο σου. Αυτό είναι αλληλένδετο με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, που, όσο να μην πεις, τα φροντίζει και ο Ήλιος στους Διδύμους από 21/5. Και σίγουρα, οι φίλοι σου εξακολουθούν να αποτελούν κεφάλαιο ανεκτίμητο και οικογένεια για σένα, οπότε εκμεταλλεύσου το τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24/5 και πέρνα το Σαββατοκύριακο μαζί τους!

Ζυγός

Έλα, ήρωα, τελείωσαν τα ψέματα! Ο Άρης που επί μήνες έχει θρονιαστεί στο ζώδιό σου, τερματίζει 20/5 την ανάδρομη πορεία του και εσύ με τη σειρά σου τερματίζεις την παράνοια που ζεις καθημερινά, να αναρωτιέσαι αν είσαι για ψυχοφάρμακα εσύ, ή ο/η σημαντικός/ή Άλλος/η της ζωής σου. Γεμίζεις ενέργεια εκ νέου, και ξαφνικά η δράση που αναλαμβάνεις φέρνει αποτελέσματα. Με τον Ήλιο στους Διδύμους από 21/5 η εποχή είναι ιδανική για ταξίδια και νέους κύκλους μάθησης. Επίσης, το κάρο που τραβάς εδώ και πολύ καιρό επαγγελματικά μοιάζει να αναγνωρίζεται, λέει το τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24 του μήνα!

Σκορπιός

Η επιστροφή του παραδοσιακού σου κυβερνήτη, του Άρη, σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα, και μάλιστα στον ομιχλώδη 12ο οίκο των φοβιών και του υποσυνειδήτου σου, πρωτίστως σημαίνει ότι σταματάς να βλέπεις συνωμοσίες και εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν – ηρεμείς, με μία λέξη. Επίσης, αντικαθιστάς την ανησυχία και την Σκορπίσια σου παράνοια με υγιή δράση, πράγμα υπέροχο. Μπορείς τώρα να εστιάσεις σε τυχόν οικονομικές εκκρεμμότητες και χρήματα κοινά με άλλους, κάτι που το ευνοεί πολύ ο Ήλιος στους Διδύμους (από 21/5). Κάτι άλλο που ευνοείται με τον Ήλιο στους Διδύμους είναι το σεξ, κι αν αυτό στοχεύει στην προσωπική σου επέκταση μέσω της δημιουργίας οικογένειας, το τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24/5 είναι ακόμα ένα σκαλοπάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανόν ακόμα κι εσύ, γνωστός «βλαχοδήμαρχος» στο ζωδιακό, με τον ανάδρομο Άρη να είχες φτάσει να έχεις σκοτωθεί με τους μισούς (και βάλε!) φίλους σου. Από 20/5 έχεις την ευκαιρία να το διορθώσεις αυτό. Πώς; Επικοινωνώντας συναισθήματα και σκέψεις, μιας και από 21/5 ο Ήλιος στους Διδύμους εγκαινιάζει ένα μήνα ελεύθερης και χαλαρής επικοινωνίας τόσο φιλικής όσο και ερωτικής. Κοίτα λοιπόν να το εκμεταλλευτείς. Στο πλαίσιο του μοιράσματος αυτού, δε βλάπτει να μοιραστείς και κάποιους φόβους σου με το ταίρι σου: το τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24/5 εγγυάται πως θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να βρεθούν οι λύσεις.

Αιγόκερως

Όταν ξεμπλοκάρουν τα της καριέρας ενός Αιγόκερου, το σύμπαν είναι ένα λίγο καλύτερο μέρος – κυρίως επειδή ο Αιγόκερως χαλαρώνει και χαμογελά. Αυτό λοιπόν αρχίζει να συμβαίνει από τις 20/5 που ο Άρης επιστρέφει ορθόδρομος στον 10ο ηλιακό σου οίκο της καριέρας και της κοινωνικής προβολής, βοηθώντας μαζί με τον Ήλιο στους Διδύμους από 21/5 και την καθημερινότητά σου να πιάσει πάλι ρυθμό. Η εβδομάδα κλείνει με ένα υπέροχο και πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο είτε με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου (λέει το τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24), είτε, αν είσαι μόνος, με ένα κολασμένα σέξι new entry στο φιλικό σου κύκλο!

Υδροχόος

Το να μη βρίσκεις νόημα στη ζωή που ζεις και σε αυτά που κάνεις, Υδροχόε, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί και το ξέρουμε καλά. Κι είναι ένα σενάριο που έχει παίξει κατά κόρον τους τελευταίους μήνες, και σε έχει κουράσει. Μέχρις εδώ όμως – ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία από 20/5 και ανασκουμπώνεσαι με αποφασιστικότητα και όραμα. Αυτό επεκτείνεται και στις σχέσεις σου, τις οποίες βοηθά πολύ ο Ήλιος στους Διδύμους από τις 21 του μήνα. Ευνοούνται πολύ τόσο οι νέες γνωριμίες όσο και η δημιουργικότητα. Το δε τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24/5 μπορεί να σε φέρει στην ευχάριστη θέση ένα σχέδιο ή project επαγγελματικό να στεφθεί με επιτυχία και να τύχει όμορφης αναγνώρισης!

Ιχθείς

Φύλακα- άγγελο μοιάζει να έχεις αυτή την εβδομάδα, Ψαράκι! Προφανώς τα των σχέσεών σου αρχίζουν να ξαναγίνονται λογικά και ανθρώπινα με τον Άρη να ισιώνει στις 20 του μήνα – κι αν είχαμε χωρισμούς, επανασυνδέσεις ή επιστροφές από το παρελθόν αυτό το διάστημα, τώρα θα φανεί κατά πόσον και τι αξίζει ο καθένας! Ο Ήλιος στους Διδύμους από 21/5 ευνοεί την επικοινωνία και την χαρούμενη επαφή με την οικογένειά σου, και αυτό είναι κάτι που το χρειάζεσαι. Το δε τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24 του μήνα στα φιλικά σου ζώδια του Καρκίνου και του Σκορπιού αντίστοιχα, επιβεβαιώνει ότι ένας έρωτας σου δίνει νόημα και διάθεση να ζήσεις και να δημιουργήσεις. Ή μήπως να …μεγαλουργήσεις; Χμ!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.