ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ναυμαχία» στο λιμάνι

Μώραλης για καταγγελίες Μιχαλολιάκου: Ψέματα, συκοφαντίες και προβοκάτσια

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απαντώντας στις καταγγελίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος υποστήριξε ότι, κινδυνεύει η ακεραιότητα του ιδίου και των συνεργατών του από «τους γνωστούς με τα μαύρα δερμάτινα μπουφάν.»

Ο κ. Μώραλης έκανε λόγο για ψέματα, συκοφαντίες και κατασκευασμένες προβοκάτσιας, γνωστοποιώντας πως ζήτησε συνάντηση την Τρίτη με τον επικεφαλής των δικαστικών αντιπροσώπων όλων των τμημάτων, τον επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας στον Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθεί επισήμως εάν υπάρχει, όπως σημειώνει, «το οτιδήποτε από όσα ψευδώς αναφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος τις τελευταίες ώρες».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών αναφέρει ότι ο κ. Μιχαλολιάκος «με τη γνωστή σε όλους, και όχι μόνο δημοκρατική του ευαισθησία, αρνείται με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ τον ενδιαφέρει μόνο να παραμείνει δήμαρχος και όχι τι λένε οι πολίτες».

«Η πορεία μου 30 χρόνια στον δημοκρατικό χώρο, στον αθλητισμό, στον Πειραιά, η πορεία της οικογένειάς μου, οι αγώνες που δώσαμε και έχουμε υπηρετήσει δεν επιτρέπουν σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος μου, τις αξίες μου και τις δημοκρατικές μου ιδέες», υπογραμμίζει ο κ. Μώραλης προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται από εδώ και στο εξής να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει ψέματα και συκοφαντίες.

«Στη μνήμη όλων μας ο κ. Μιχαλολιάκος είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερς, των Κενταύρων και άλλων τέτοιων μορφωμάτων που δυσκολεύομαι ακόμα και να αναφέρω», υπερτόνισε ο κ. Μώραλης, αφήνοντας αιχμές για το πολιτικό παρελθόν του νυν δημάρχου Πειραιά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.