ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Κρόνος κάνει παιχνίδι

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Ο Απρίλιος σε αποχαιρέτησε με μία πανσέληνο-εκατόμβη, Κριέ. Μας διαβάζεις όμως, άρα επιβίωσες! Τι να σου πει λοιπόν τώρα το σύμπαν, που είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου; Κρόνος και Ερμής σε αντίθεση μεταξύ Σκορπιού και Ταύρου, και αν έχεις εκκρεμμότητες, δάνεια, ανισόρροπες δοσοληψίες και άλλα θεάρεστα, δεν κάνεις καλά. Οι ωραίοι έχουν χρέη, θα μας απαντήσεις Κριαρίσια και ανέμελα, και θα συμφωνήσουμε. Ο Σκορπιός είναι μια χαρά πεδίο για να εξοφληθούν χρέη ερωτικού και σεξουαλικού τύπου.

Ταύρος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, Ταύρε, μπαίνει η ερωτική σου ζωή στο μικροσκόπιο – βλέπεις τι κομψά το θέτουμε, έτσι; Δε λέμε «στην κατάψυξη», λέμε «στο μικροσκόπιο». Μην αφήσεις την προσοχή στην κάθε ανθυπολεπτομέρεια και την διάθεση για κριτική να χαλάσει τις προοπτικές για κάτι δυνατό, παθιασμένο και (κυρίως) σταθερό. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ερμή στο ζώδιό σου η σταθερότητα, η σοβαρότητα και η μακροβιότητα είναι αδιαπραγμάτευτα αιτήματα προκειμένου να εμπλακείς σε μία σχέση.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, σε αντίθεση με τον Κρόνο στο Σκορπιό – αυτό από μόνο του είναι αρκετά μυστηριώδες και «βαρυγδούπ-βαρυγδούπ». Οι μέρες της ανεμελιάς σου μοιάζουν να τελείωσαν, μικρό τρελό Διδύμι. Η καθημερινότητά σου αποκτά βαρύτητα, τίποτε δε μοιάζει να είναι πλέον ελαφρύ και όλα, μα όλα, έχουν κρυφά μηνύματα και νοήματα από πίσω. Αν νιώθεις πως δε θες να ξαναβγείς από το σπίτι σου με αυτά που ακούς, είναι η κατάλληλη περίοδος να το κάνεις.

Καρκίνος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί μια περίοδο με μίρλα, γκρίνια, αίσθημα ανικανοποίητου… ε, δεν είναι ψυχολογία αυτή για να αντιμετωπίσεις τα θηρία στον επαγγελματικό σου στίβο. Επίσης, η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στον Ταύρο προς το τέλος της εβδομάδας και η αντίθεσή τους με τον Κρόνο στο Σκορπιό μιλούν για μια σύγκρουση (τιτάνων) μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής. Προσοχή!

Λέων

Η Αφροδίτη έχει μπει πανηγυρικά στο φιλικό σου ζώδιο του Κριού από τις 3 του μήνα, και ελπίζουμε να καταφέρει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Φρόντισε όμως κι εσύ Λέοντα να μαζέψεις τα χέρια σου – προς το τέλος της εβδομάδας, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και η αντίθεσή τους με τον Κρόνο στο Σκορπιό θα αναδείξει ελλείψεις, κακοτεχνίες, βλάβες και «μαύρες τρύπες» στο σπίτι σου. Για ό,τι δεν καταφέρεις να μαστορέψεις μόνος σου, θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη σύμμαχό σου από τις 3 του μήνα, εκτός του ότι ομορφαίνεις σατανικά έχεις και όλα τα όπλα που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει ο Κρόνος από τον Σκορπιό και η αντίθεσή του με τον κυβερνήτη σου από τον Ταύρο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία σου με τρίτους. Ο Ερμής που σε έχει υπό την προστασία του σε καλεί να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές και να είσαι πιο υποψιασμένος/η από όσο συνήθως.

Ζυγός

Στον τομέα των οικονομικών σου, ο Κρόνος, και μάλιστα σε αντίθεση τόσο με τον Ήλιο όσο και  με τον Ερμή, σε καλεί να γίνεις προσεκτικός και επιμελής σχετικά με την τήρηση ισορροπίας εσόδων – εξόδων. Απέδειξε τι καλός, ισορροπιστής Ζυγός είσαι και κάνε το πράξη, γιατί όπου τα μαθήματά του γίνονται δεκτά, ο Κρόνος ανταμείβει. Και αν δεν τα πας καλά με τα λογιστικά, μη μουτρώνεις – με την Αφροδίτη στον Κριό, οι υπολογισμοί κι οι ισολογισμοί δεν θα είναι το μόνο που θα έχεις να κάνεις

Σκορπιός

Ερμής και Ήλιος από τον Ταύρο και τον 7ο ηλιακό σου οίκο σχηματίζουν μία αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, άλλο πράμα: η επικοινωνία και ο λόγος γίνονται ψυχρά, συγκρατημένα, προσεκτικά, υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα πίσω ακόμα κι από τα πιο απλά πράγματα και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται. Υπήρξες «στην κατάψυξη» για πολύ μεγάλο διάστημα αλλά όλο αυτό το διάστημα σε έχει προετοιμάσει κατάλληλα για πόλεμο. Και με την Αφροδίτη στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, είναι σίγουρο πως θα έχεις και τους κατάλληλους συμμάχους.

Τοξότης

Λένε πως τίποτα δεν μπορεί να κάνει έναν Τοξότη να μελαγχολήσει για πολύ – χμ, ίσως ο Κρόνος στο 12ο οίκο σου (υποσυνείδητο, φοβίες) τα καταφέρνει. Η λιακάδα του μυαλού σου, βεβαίως, τελικά θα επικρατήσει: αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν έχεις ζόρια μπροστά σου, Τοξότη. Σε αντίθεση με τον Ερμή, ο Κρόνος από το Σκορπιό σε οδηγεί σε αυτοκριτική, αμφιβολίες, μελαγχολία και κλείσιμο στον εαυτό σου. Φρόντισε η αυτοκριτική να είναι εποικοδομητική κι όχι αυτομαστίγωμα. Είναι μία περίοδος που πρέπει να στηρίξεις, κι όχι να καταρρακώσεις τη δημόσια εικόνα σου!

Αιγόκερως

«Τους φίλους τους διαλέγουμε, γι΄ αυτό δεν τους παιδεύουμε…» λέει το τραγουδάκι. Ενίοτε όμως, μας παιδεύουν εκείνοι, Αιγόκερε, και μάλιστα άθελά τους καμιά φορά. Η αντίθεση του  Κρόνου στο Σκορπιό με τον Ερμή φέρνει στην επιφάνεια θέματα με φίλους, στενοχώριες από αυτούς ή εξαιτίας αυτών – πιθανότατο είναι και ένα σενάριο όπου θα χρειαστεί να βοηθήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο σε περίοδο μεγάλης δοκιμασίας. Όταν νιώθεις ότι όλα καταρρέουν (και θα το νιώθεις συχνά το προσεχές διάστημα…) προσπάθησε να στρέφεσαι στα ιδανικά σου, στις θεωρίες που πιστεύεις διακαώς και σε ό,τι αποτελεί για σένα υψηλό νόημα στη ζωή. Θα σε κρατήσουν όρθιο και μαχόμενο!

Υδροχόος

Με τον Κρόνο στον τομέα της καριέρας σου και της δημόσιας εικόνας σου σε αντίθεση με τον ορθολογιστή και πρακτικό Ερμή στον Ταύρο, βρίσκεσαι στην καμπή εκείνη όπου κρίνονται τα ζάρια και τα αλόγατα, Υδροχόε. Καιρός του σπείρειν, καιρός του θερίζειν: τι πιστεύεις λοιπόν ότι θα δρέψεις; Έχεις υπάρξει πρωτοποριακός, πρωτότυπος, εργατικός, συνεπής, πεισματάρης, οραματιστής και δίκαιος; Αν ναι, δεν έχεις να φοβάσαι παρά μόνο το φθόνο των συναδέλφων, μια και η κορυφή έχει χώρο μόνο για έναν.

Ιχθείς

Υπάρχουν ευγενικοί και λιγότερο ευγενικοί τρόποι για να σου πει κάποιος ότι έχεις χάσει το νόημα. Μία αντίθεση Ερμή-Κρόνου συγκαταλέγεται στους «καθόλου ευγενικούς». Για την ακρίβεια, είναι η ψυχρολουσία που χρειάζεσαι για να καταλάβεις πως ο δρόμος που έχεις επιλέξει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου οδηγεί σε αδιέξοδο, με εσένα να είσαι μονίμως ο χαμένος. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει πλέον αισθητά τα οικονομικά σου, κι είναι αμαρτία βρε παιδί μου να έχεις χρήματα, αλλά όχι και με ποιον/α να τα φας!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.