ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πρωτοποριακή εφαρμογή

To app που συνδέει τις ζωές 2 αγνώστων για 20 μέρες (Video)

Φαίνεται πως το νέο trend στα social media είναι η ανώνυμη παρουσία όπου ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να εκφράσει τις σκέψεις του χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, αληθινή ή μη.

Μετά το secret που σου επιτρέπει να λες οποιαδήποτε σκέψη σου ανώνυμα, έρχεται το app του MIT το οποίο επιχειρεί να συνδέσει αγνώστους μεταξύ τους ανθρώπους.

Το app ονομάζεται 20 Day Stranger και αυτό που κάνει είναι να συνδέει τις ζωές δυο εντελώς μεταξύ τους αγνώστων. Θα δίνει τις βασικές πληροφορίες για τη ζωή του άλλου. Τις πληροφορίες θα τις συλλέγει από το GPS ή το accelerometer του κινητού του συμμετέχοντα, για παράδειγμα θα λέει πότε ο άλλος είναι για καφέ, βόλτα με το ποδήλατο ή στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια θα παίρνει κάποια φωτογραφία από το Instagram, Google Maps και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, για στείλει στο «ταίρι» του χρήστη την φωτογραφία της τοποθεσίας.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων παρά μόνο στο τέλος του 20ήμερου όπου μπορείτε αν θέλετε να στείλετε ένα μοναδικό μήνυμα στον άλλο συμμετέχοντα.

Προς το παρόν η εφαρμογή βρίσκεται σε beta έκδοση και όποιος θέλει μπορεί να κάνει αίτηση συμμετοχής. Όπως αναφέρει το site «Ποτέ δεν θα μάθετε ποιο είναι το ταίρι σας ή πού ακριβώς βρίσκεται, αλλά ελπίζουμε η εφαρμογή να παρέχει αρκετά στοιχεία ώστε να σχηματίσετε μια φανταστική εικόνα για τη ζωή του».
Δείτε στο video την παρουσίαση της εφαρμογής 20 Day Stranger, του MIT.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Techblog.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.