ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Το Κακουργιοδικείο στέλνει τη δικογραφία στην Εισαγγελία

Δικαστική έρευνα για το ρόλο της φίλης του χρυσαυγίτη μαχαιροβγάλτη

Ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες της νεαρής φίλης του Γιώργου Αποστολόπουλου που καταδικάστηκε σήμερα  για την επίθεση σε βάρος μαθητή στο Παλαιό Φάληρο, θα ερευνήσει η Εισαγγελία.

Με απόφαση του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο διέταξε την αποστολή του φακέλου της δικογραφίας για τον σοβαρό τραυματισμό του μαθητή, στην Εισαγγελία με την εντολή να ερευνηθεί ενδεχόμενη ποινική εμπλοκή της φίλης του καταδικασθέντος 23χρονου και συμμαθήτριας του θύματος.

Οι δικαστές έλαβαν την συγκεκριμένη απόφαση καθώς από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του 23χρονου προέκυψαν στοιχεία , που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, από μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι πριν το περιστατικό, τα οποία κρίθηκε ότι πρέπει να ερευνηθούν όσον αφορά τον ρόλο της μαθήτριας στην όλη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο καταδίκασε τον Αποστολόπουλο σε κάθειρξη 10 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του μαθητή. Με την απόφαση του δικαστηρίου ο 23χρονος θα οδηγηθεί στην φυλακή καθώς δεν δόθηκε ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεσή του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.