ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα: Σκοτάδι, ή φως;

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

 

Κριός

Τι μέρες ζεις, όμως, κι εσύ, Κριέ! Γιατί, δηλαδή, επειδή δεν πέφτεις σε όποιο ριζιμιό λιθάρι βρεις μπροστά σου να κλαις τη μοίρα σου, σημαίνει ότι δεν περνάς ζόρια; Η αστρολόγος σου ξέρει πολύ καλά ότι, αν αυτή η εβδομάδα ήταν είδος μουσικής, θα ήταν grindcore (google it, αλλά με χαμηλωμένο ήχο…). Η εβδομάδα σε βρίσκει να έχεις ήδη θέματα επί τάπητος με το έτερο ήμισυ. Είναι το πολύπαθον σεξουαλικόν σας; Είναι τα κοινά σας χρήματα; Είναι τα κοινά σας χρέη; Είναι η κοινή σας λογική; Μάλλον το τελευταίο: αν είχατε την ίδια λογική, καλά θα ήταν – αλλά, δεν! Ξαφνικά, όλα μοιάζουν να αφορούν εσένα και τη δημόσια εικόνα σου. Η ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα στα ζώδια Καρκίνου και Αιγόκερω αντίστοιχα, απαιτεί να γίνεις εδώ και τώρα ο καλύτερος Κριός που μπορείς. Κι επειδή εσύ προς το τέλος της εβδομάδας κάνεις μία «κοιλίτσα», όπου θες love and flowers in your hair, ξεκινάει να φροντίσει για την αποκατάστασή σου μόνος του! Αν δε θες να γίνει ερήμην σου η κοσμογονία, τρέχα, Φόρεστ, τρέχα!

Ταύρος

Το ότι εσύ μες τον κακό χαμό έχεις μάγουλο βερύκοκο κι είσαι λες κι έρχεσαι από spa,  να μην το συζητήσω, Ταύρε (ωστόσο μπορείς πάντα να μου στείλεις το tip για τόση φρεσκαδούρα με προσωπικό μήνυμα…). Να συζητήσω, όμως, τα περί κακού χαμού. Βασικά, ο χαμός δεν είναι πάντοτε κακός, όχι, αυτά είναι φήμες για να σε πτοήσουν. Όταν ο χαμός σε κινητοποιεί να παρασύρεις το ταίρι σου στην αναζήτηση για μία κοινή ζωή η οποία θα γράφεται και θα βιώνεται με κεφαλαία γράμματα, δεν είναι καθόλου κακός. Και πώς θα το παρασύρεις το ταίρι σου, σε αυτήν την όλο νόημα και κοινούς στόχους ζωή; Πώς θα πείσεις τον/την Άλλο/η να ονειρευτεί, όχι μόνο στο ίδιο μαξιλάρι με σένα, αλλά και στο ίδιο όνειρο; Είναι να τα ρωτάς αυτά τα πράγματα; Είσαι παιδί της Αφροδίτης, του υλικού κόσμου, του σώματος και των ηδονών του – και ξεκινάς να πείθεις τον/την Άλλο/η σε 3,2,1…

Δίδυμοι

Για όοοοολες εκείνες τις φορές που παραμύθιασες κόσμο και κοσμάκη, Διδύμι άστατο κι απατηλό, έρχεται η ΜΙΑ φορά που το κοκομπλόκο το παθαίνεις εσύ! Κι ως συνήθως, αυτοί οι οποίοι έχουν τη δύναμη να μας κάνουν ένα με τα σφουγγαρόπανα είναι αυτοί που κατέχουν την καρδιά μας. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά, όχι ως προς το τι άλλο παίζει στην πιάτσα (not this week, baby) αλλά για να προφυλαχθείς από τυχόν παραμυθιάσματα και εξιδανικεύσεις όσον αφορά στο έτερόν σου ήμισυ. Επίσης (ναι, έχει κι άλλο!) ίσως χρειάζεσαι ΕΝΑ συγκλονιστικό συμβάν για να καταλάβεις, πως όταν λες «όχι» στον Έρωτα και στην απόλυτη ένωση με τον/την Άλλο/η από φόβο να δείξεις τον πραγματικό εαυτό σου νέτο  σκέτο, αυτό που πραγματικά κάνεις είναι να επιλέγεις επιφανειακές καταστάσεις, τις οποίες και παραμυθιάζεσαι για να αντέξεις.

Υ.γ.: το ΕΝΑ, συγκλονιστικό συμβάν συμβαίνει για να μας δείξει πως ακόμα υπάρχει πόρτα που οδηγεί  στο απόλυτο του Έρωτα – και κρατάς το πόμολο.

Καρκίνος

Η ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον 7ο ηλιακό σου οίκο του Σημαντικού Άλλου εκλύει συγκλονιστική ενέργεια. Οι πιθανότητες να ερωτευτείς κε-ραυ-νο-βό-λα αυτή την εβδομάδα είναι τόσες πολλές, που καταντά σκάνδαλο, Καρκίνε! Κι αν τρομάζεις με αυτό το «κεραυνοβόλα» (ναι, σωστά υποψιάστηκες, παίζει μπαλίτσα ΚΑΙ ο Ουρανός) σου λέω ότι αδίκως αγχώνεσαι. Οι προοπτικές για διάρκεια είναι εξίσου καλές! Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι ενδέχεται να βιώσουν ένα γεγονός – καταλύτη που θα βάλει τα κομμάτια του παζλ «πού οδεύει η σχέση μας» στη θέση τους μία και καλή. Η σεξουαλική σου διάθεση είναι στα ύψη, ασορτί με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των όψεων αυτής της εβδομάδας. Αμαρτία να μην το εκμεταλλευτείς!

Λέων

The Love Diaries

Άκου να δεις, καλό μου παιδί. Εσύ είσαι Λέων, ναι; Λ-Ε-Ω-Ν. Δεν είσαι σαν τον Ζυγό κολλητό σου, από τη μία να μου θες με όλη σου την καρδιά ένα καινούργιο έρωτα να σε απογειώσει, να σε αφοπλίσει, να σε απαλλοτριώσει, να σε πάρει και να σε κάνει καινούργιον/α τέλος πάντων, κι από την άλλη να κοιτάζεις προς τα πίσω. Αν κάτι το έχεις τελειώσει, το έχεις τελειώσει (κάπου εδώ μπαίνει ένα ερωτηματικό, διάλεξε εσύ που). Αν δεν το έχεις τελειώσει, λέμε ΑΝ (… «αν ήτανε οι μπάμπιες κρουασάν…»), είναι πολύ πιθανόν να φτάσουν στα αυτιά σου πολύ πιπεράτες λεπτομέρειες για την ζωή που κρατά κρυφή από σένα το αντικείμενο του πόθου σου. Ψυχραιμία – η αστρολόγος σου μπορεί να σε διαβεβαιώσει για έναν έρωτα – έκπληξη προς το τέλος της εβδομάδας: καλό δεν θα είναι να έχεις ξεφορτωθεί όλη τη σαβούρα για να του κάνεις χώρο;

Παρθένος

Αυτό το κακό, όπου εσύ, το κατ’ εξοχήν λογικό και προσγειωμένο πλάσμα της Γης με το Ερμήσιο μυαλό κάθεσαι και κυνηγάς ερωτικές χίμαιρες, δεν μπορώ να το καταλάβω, Παρθένε. Ή μάλλον μπορώ – με την ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, σαμποτάρεις εσύ ο ίδιος τη λογική σου. Ωστόσο, η λογική είναι η σχεδία σου για να τη βγάλεις καθαρή στον ωκεανό  του Ποσειδώνα, που επίσης παίζει μπάλα στη μικρή περιοχή. Άσε λοιπόν τα «βρε λες;» και συγκεντρώσου στα χειροπιαστά. Η οποιαδήποτε εξιδανίκευση, οδηγεί σφαίρα σε καταστάσεις αδιέξοδες, όπου και θα πληγωθείς και θα ψάχνεις και την πιο χοντρή μεσοτοιχία να χτυπήσεις κεφάλι. Συγκρατήσου! 1. Αν και εν τω μέσω πάμπολλων οικογενειακών υποχρεώσεων, καταφέρνεις και ξεκλέβεις χρόνο για έρωτες, άτιμο! 2. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη σου κλείνει το μάτι – λες να σε αφήσει έτσι, χωρίς δωράκι;

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ, σου έχω ερωτήσεις. 1. Με την Αφροδίτη κορώνα στο κεφάλι σου στο φιλικό σου ζώδιο των Διδύμων, η γοητεία σου λιώνει παγόβουνο γρηγορότερα κι από την κλιματική αλλαγή. Ως εδώ υπέροχα. Τι θα την κάνεις; Τη γοητεία λέω. 2. Εδώ και καιρό αμφισβητείς τις προηγούμενες επιλογές σου και φτύνεσαι όπου δεις καθρέφτη – και όχι για το μάτι. Ξέρεις όμως, πως το να μην κάνεις ξανά τη λάθος επιλογή δεν είναι εύκολο πράγμα, και πονάει; 3. Κι εν πάση περιπτώσει, προτιμάς το headbanging εκ των υστέρων για μία από τα ίδια, ή τον πόνο του αυτοελέγχου και της αναμονής για σωστότερες επιλογές; 4. Κι όταν έρθει η ώρα να διαλέξεις (ώρα που τρέμει κάθε Ζυγός που σέβεται τον εαυτό του και την αστρολόγο του), τι θα πάρεις; Κάτι καινούργιο, αντισυμβατικό και ίσως, ίσως λίγο απαγορευμένο; Ή την επιστροφή από τα παλαιά, που ξέρεις κάθε νότα του ροχαλητού του/της, αλλά σου εμπνέει ασφάλεια; Μη βιαστείς να απαντήσεις…

Σκορπιός

Πώς συμβιβάζεται η κίνηση στο παρασκήνιο και στη σκιά, και ταυτόχρονα η ανάγκη για οικονομία δυνάμεων στον ερωτικό τομέα; Μήπως υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που είναι απόλυτη ανάγκη να μείνει προς το παρόν κρυφό; Μήπως έχεις εστιάσει στο θύμ…εεε, στο αντικείμενο του πόθου σου και περιμένεις μέχρι να πλησιάσει αρκετά ώστε να μη μπορεί να ξεφύγει από την παροιμιώδη γοητεία σου; Μήπως, από την άλλη,  ερωτεύεσαι (πάλι!) κάποιον/α που δεν θα έπρεπε; Και μη βιαστείς να μου πεις πως αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου, γιατί θα σου απαντήσω πως ο κυριότερος λόγος που αναλαμβάνεις τόσο πρόθυμα την ευθύνη είναι η ανάγκη σου να έχεις και τον έλεγχο των καταστάσεων. Να πω, επίσης, ότι δεν ανησυχώ για σένα, αλλά για όποιον/α υποκύψει στη γοητευτική σου μυστικοπάθεια αυτή την εβδομάδα, η οποία κλείνει με πανηγυρική αντίθεση του κυβερνήτη σου, του σκοτεινού, πανίσχυρου Πλούτωνα, με τον Ήλιο…

Τοξότης

Τοξότη, θα σου μιλήσω ανοικτά, χωρίς περιστροφές, περικοπές και καταστροφές – θα σου μιλήσω, όμως, για επιστροφές. Ναι, ναι, κι όμως – μία αμαρτία από το παρελθόν επιστρέφει σερνάμενη, να ζητήσει τη συγνώμμη σου, και να διεκδικήσει θέση στη ζωή σου. Πάρε βαθιές ανάσες, και επανέλαβε μετά από μένα: «Όταν μία σχέση δεν μπορεί να προσφέρει ούτε τα αυτονόητα, δεν μπορεί ποτέ να λειτουργήσει επιτυχώς σαν άμυνα ενάντια στη μοναξιά». Επίσης: «δε νοείται επιτυχημένη επανασύνδεση δίχως πλήρη επίλυση των αιτίων του χωρισμού.» Και εν κατακλείδι, μία ερώτηση: «Θέλω να δω το ίδιο έργο δεύτερη φορά;»

Υ.γ.: Το πόσο εύχομαι αυτές τις ερωτήσεις να τις απαντήσεις πριν πας και τα πιεις, κι αρχίσεις και στέλνεις τα sms ανεξέλεγκτα, δε φαντάζεσαι!

Αιγόκερως

Στην ευτυχή περίπτωση που η πρόβλεψή μας σε βρίσκει ζευγαρωμένο, Αιγόκερε, θέλω να σου θυμίσω πως, το τρίτο πρόσωπο  σε μία σχέση δεν είναι απαραιτήτως…πρόσωπο. Στην περίπτωσή σου, μπορεί να είναι η δουλειά σου, ή οι υποχρεώσεις προς την πατρική σου οικογένεια. Ό,τι και να ‘ναι, θα πάει από κει που ήρθε αν κάτσεις να οργανώσεις ένα ωραίο ταξίδι αστραπή μόνο για δύο, πάρεις το ταίρι σου και φύγετε, με κλειστά τα κινητά σας, από όλους κι από όλα! Αν, πάλι, είσαι ελεύθερο πουλί, δεν θα έπρεπε να σε ξαφνιάζει το ότι βρίσκεις ακαταμάχητο στους άλλους αυτό ακριβώς που καθηλώνει εκείνους σε σένα: τη δύναμη και την εξουσία. Είδες τι ωραία σου λέω το ότι πάλι μες τη δουλειά θα βρεις να μπλέξεις; Χα!

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις, Υδροχόε! Όχι, δεν πέφτει η κυβέρνηση – τα στοιχήματα πέφτουν, για το αν θα δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης σε μία ιστορία που τελείωσε κακήν κακώς στο παρελθόν, ή σε μία ιστορία τρέχουσα, με κάμποσα προβλήματα η αλήθεια είναι. Αν το παιχνίδι είχε όνομα, αυτή την εβδομάδα θα ήταν «Νέα Οπτική, σε Παλιά Θέα». Ξέρω, ξέρω, εσύ είσαι παιδί του Ουρανού, και ο,τιδήποτε σου θυμίζει ξαναζεσταμένο φαγητό σε απωθεί. Είσαι οπαδός (για να μην πω ο/η πρώτος/η διδάξας/σα) του «τα κάνουμε όλα ίσωμα και πάμε για φρέσκα». Ωστόσο, αυτή η νέα εκδοχή πραγμάτων δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο/η σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να αναθερμάνεις ή να δεις με διαφορετικό μάτι μία σχέση ήδη υπάρχουσα, θα εκπλαγείς από το πόσο υπέροχο μπορεί να αποδειχθεί ένα ταξίδι για δύο – και όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά!

Ιχθείς

Make a wish, Fish! Όχι, δεν κάνω ούτε λογοπαίγνια ούτε πλάκα, σοβαρολογώ. Με την ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, όλα μπορούν να συμβούν. Αφού κι εσύ το καταλαβαίνεις – η libido σου είναι στα ύψη, κι αυτό είναι μια πολύ ευχάριστη αλλαγή από το να σου ανεβάζουν οι άλλοι μόνο την πίεση! Μην πτοηθείς από κάποιες γνωριμίες ή φλερτάκια που μπορεί να τελείωσαν άδοξα – οι πιθανότητες για το real thing και για έναν έρωτα όπως τον ονειρεύεσαι (και, στο κάτω κάτω, τον δικαιούσαι!) αυξάνουν σημαντικά. Προϋποθέσεις: μην αναλωθείς σε χαμαλοδουλειές για την οικογένειά σου και φασίνες και μερεμέτια στο σπίτι! Να χαρείς, δηλαδή! Λες ο hot έρωτας όταν έρθει να προσέξει πως δεν έχεις βάλει ηλεκτρική σκούπα;! Επίσης: «όταν επιλέγουμε να παίζουμε κρυφτούλι με το παρελθόν μας και τα λάθη μας, το ξαναζούμε». Τάδε έφη Κρόνος από το Σκορπιό, κι εσύ θα το επαναλαμβάνεις προ και μετά των γευμάτων να το εμπεδώσεις!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.