ΕΛΛΑΔΑ

Την έχτισε με δάνειο από τον ΟΕΚ

Ο Γ. Ραγκούσης νοικιάζει τη βίλα του στην Πάρο για 2.000 ευρώ την ημέρα

Ως θύμα της κρίσης και της ανεργίας επιλέγει να εμφανίζεται ο πρώην υπουργός και άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος διαθέτει πολυτελή βίλα στην Πάρο την οποία νοικιάζει έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 2.000 ευρώ ημερησίως.

Η βίλα Ραγκούση βρίσκεται στην περιοχή Κώστος της Πάρου, στην κορυφή ενός λόφου με θέα τη Νάουσα και είναι χτισμένη σε μια έκταση 32 στρεμμάτων. Χαρακτηρίζεται δε από την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική αλλά και την απέριττη πολυτέλεια.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» το ενοίκιο για μια ημέρα είναι 2.000 ευρώ και ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης 7 ημέρες, ενώ έχει ήδη κλειστεί από πλούσιους ξένους τουρίστες από τις αρχές Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Κώστο Πάρου, λανσάρει μάλιστα φωτογραφίες της βίλας του που φέρει το όνομα «Villa Fullmoon» στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Booking.com.

Καταγγελίες για δάνειο από τον ΟΕΚ

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Γιάννης Ραγκούσης είχε πάρει δάνειο από τον Ο.Ε.Κ. για να χτίσει την χλιδάτη βίλα του με την πισίνα στην Πάρο, τυγχάνοντας έκπτωσης 40%. Του δόθηκε δηλαδή δάνειο από έναν οργανισμό, ο οποίος προορίζεται να συνδράμει τους οικονομικά αδύναμους προκειμένου να αποκτήσουν μια πρώτη κατοικία για να χτίσει πολυτελή βίλα και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς όρους.

Ο ίδιος βεβαίως υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο και ότι πρόκειται για δάνειο που έλαβε μήνες πριν γίνει βουλευτής.

«Είμαι άνεργος εδώ και 2 χρόνια και, αν αντέξαμε οικονομικά έως τώρα, είναι χάρη σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει η γυναίκα μου», αναφέρει.

Ιδιαίτερα στέκεται στο γεγονός ότι αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί, μαζί με τα παιδιά του, τους μήνες του καλοκαιριού, ενώ ρίχνει βέλη τα βέλη του στους πολιτικούς που πλούτισαν από μίζες.

Τα περί νομιμότητας μένει να αποδειχθούν.Το ηθικό ερώτημα παραμένει...

899890

899891

899892

899893

899894

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει γιατί οι πολίτες μισούν τους πολιτικούς.Οι Έλληνες πολιτικοί κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να είναι πλούσιοι και να μην έχουν ανάγκη όχι μόνο αυτοί αλλά
    και τα δισέγγονά τους.Είναι τεράστια η διαφορά που χωρίζει ακόμα και τους αριστερούς πολιτικούς από τον απλό λαό.Μόνο ένας Τσοχατζόπουλος την πλήρωσε για όλα όσα έγιναν από την μεταπολίτευση και μετά και τελευταία οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

  2. Ε.Στ. 16:45 29/06/2014

    Έχω πρόταση: Γιατί δεν το νοικιάζει για να κάνει εκεί το Συνέδριο της Σύμης ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος φημίζεται για τα ακριβά του γούστα; Άσε που θα συνδράμει και τον σύντροφο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.