ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και την επανέκδοση βεβαιώσεων του Taxis

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τον αντι-Θεοχάρη

Το θέμα του ορισμού αντικαταστάτη του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη και της επαναλειτουργίας του Taxis, λύθηκε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), την οποία υπογράφει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

H ΠΝΠ δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και έχει αναδρομική ισχύ (από τις 05 Ιουνίου) για να καλύψει και τα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν από την περασμένη Πέμπτη, ημερομηνία παραίτησης του Χάρη Θεοχάρη.

«Σε περίπτωση πρόωρης λήξης της θητείας του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ορίζεται ένας από τους προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ως αναπληρωτής για το χρονικό διάστημα από τη λήξη της θητείας του μέχρι το διορισμό του διαδόχου του.

Σε περίπτωση που ο ορισθείς ως αναπληρωτής αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του ή για οποιοδήποτε λόγο παύσει, με όμοια απόφαση ορίζεται ως αναπληρωτής ένας από τους προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, μέχρι το διορισμό του νέου Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων», αναφέρει η ΠΝΠ.

Μόλις εκδοθεί και η απόφαση του Γκίκα Χαρδούβελη, που σύμφωνα με πληροφορίες θα ορίσει ως αναπληρωτή γενικό γενικό γραμματέα ένα εκ των τεσσάρων γενικών διευθυντών της ΓΓΔΕ, θα επαναλειτουργήσει η υπηρεσία έκδοσης βεβαιώσεων και εκκαθαριστικών από το σύστημα Taxis που είχε διακοπεί από την περασμένη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.