ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκαίνια την Πέμπτη

Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη αποθήκη της Lidl στην Ευρώπη

Στη Σίνδο το μεγαλύτερο αποθηκευτικό συγκρότημα της Lidl στην Ευρώπη. Εγκαινιάζεται την Πέμπτη.

Με τα εγκαίνια του μεγαλύτερου αποθηκευτικού συγκροτήματος της Lidl στην Ευρώπη ολοκληρώνεται και επισήμως την Πέμπτη, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ένας κύκλος επενδύσεων της Lidl Hellas στη χώρα μας, ύψους 130 εκατ. ευρώ, στη διάρκεια ενός έτους.

Το νέο κέντρο logistics έχει συνολική επιφάνεια 200.000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένου ενός αποθηκευτικού συγκροτήματος 60.000 τ.μ.

«Στις νέες εγκαταστάσεις της Σίνδου, έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία και η υπερσύγχρονη νέα κτηριακή εγκατάσταση των κεντρικών υπηρεσιών της Lidl Hellas, η οποία αποτελείται από δύο κτήρια με υπόγειους βοηθητικούς χώρους και απασχολεί συνολικά περισσότερους από 400 εργαζόμενους. Μετά τη λειτουργία μεγάλων αποθηκευτικών συγκροτημάτων στις περιοχές της Θήβας, Πάτρας, Τρικάλων και Αττικής, η Lidl προχωράει στη λειτουργία ενός νέου αποθηκευτικού συγκροτήματος, το οποίο ήρθε να αντικαταστάσει αυτό στην περιοχή της Γέφυρας Θεσσαλονίκης, διασφαλίζοντας έτσι την ανταπόκριση στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας ενόψει των εγκαινίων της 26ης Ιουνίου.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ενδιαφέρομε για δουλειά πικαδώρος

  2. Ενδιαφερομαι για δουλεια

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.