ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω κρίσης και περικοπών

Xωρίς υπηρεσιακά λεωφορεία το Πολεμικό Ναυτικό

Η οικονομική κρίση και οι περικοπές αφήνουν χωρίς υπηρεσιακά λεωφορεία το ΠΝ.

Οι βλάβες δεν επισκεύαζονται, τα λεωφορεία μένουν στα γκαράζ και ο κόσμος ταλαιπωρείται και επιβαρύνεται μ΄ένα ακόμη έξοδο το οποίο δεν ήταν προϋπολογισμένο.

Όμως σύμφωνα με το onalert, την ίδια ώρα το ΠΝ προχωρά σε διαγωνισμό για να μισθώσεις λεωφορεία για το προσωπικό των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά με προϋπολογισμό 72.600 ευρώ!

Σε σήμα του βέβαια το ΓΕΝ αποφεύγει να πει ποια είναι η πραγματική αιτία της «εξαφάνισης» των λεωφορείων και κάνει λόγο για «συγχώνευση δρομολογίων» για λόγους οικονομίας. Αλλά και για μετακινήσεις του προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τα οποία δεν έχει γίνει τίποτα ώστε να πληρώνουν χαμηλότερο αντίτιμο.

Ιδού η προκήρυξη του διαγωνισμού:

Διακήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού για υπηρεσίες «Μεταφοράς Προσωπικού ΕΝΑΕ από και προς εγκαταστάσεις υπηρεσίας», προϋπολογιζόμενου κόστους εβδομήντα δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (72.600,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (23%).

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

1. Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:30, στα Γραφεία του Κλιμακίου Προμηθειών του ΚΕΦΝ, στο Ν. Ο. ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Παραλαβών και Διαμετακόμισης, θα διενεργηθεί Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός με έγγραφες «ενσφράγιστες» προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για υπηρεσίες «Μεταφοράς Προσωπικού ΕΝΑΕ από και προς εγκαταστάσεις υπηρεσίας»,προϋπολογιζόμενου κόστους εβδομήντα δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (72.600,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (23%).

2. Οι «Γενικοί» και «Ειδικοί» Όροι του Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού αναγράφονται στη Διακήρυξη Νο 97/14.

3. Για πληροφορίες / διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κλιμάκιο Προμηθειών ΚΕΦΝ, στον Αντιπλοίαρχο (Ο) Χαράλαμπο Χατζηλάμπο Π.Ν. στο τηλέφωνο 210 - 55.30.330 και στο fax No. 210 - 55.30.304 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στην επίσημη Ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού στη διεύθυνση www.hellenicnavy.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.