ΚΟΣΜΟΣ

Η Μαγιόρκα στο μάτι του κυκλώνα

Δωρεάν ποτά σε τουρίστριες που επιδίδονται σε πεολειχία!

Εντονότατες  αντιδράσεις προκαλεί η «προσφορά» από δύο μπαρ, που βρίσκονται στην περιοχή Μαγαλούφ της  Μαγιόρκα, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για Γερμανούς και Βρετανούς τουρίστες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo, προσφέρουν  δωρεάν αλκοόλ στις γυναίκες που μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειχίας ενώ βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εμφανίζουν νεαρές τουρίστριες να επιδίδονται δημόσια σε πράξεις πεολειχίας σε δεκάδες άντρες οι οποίοι στέκονται στην ουρά.

Αν και οι ισπανικές αρχές κατακρίνουν την πρακτική αυτή, δηλώνουν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν  τις σεξουαλικές πράξεις, καθώς πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.

«Είναι ηθικά κατακριτέα πράξη και επιβλαβής για εκείνους που την κάνουν. Αλλά είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ενηλίκων που είναι ελεύθεροι να κάνουν κατά το δοκούν αυτό που επιθυμούν» είπε η Ισαμπέλ Λίνας επικεφαλής του ινστιτούτου γυναικών της Μαγιόρκας μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα.

Τη λήψη όλων των νομικών μέτρων, ώστε να σταματήσουν αυτού του είδους οι πρακτικές, ζήτησε ο δήμαρχος της πόλης Μανού Ονιέβα.

Μια άλλη ισπανική εφημερίδα, η Λα Βανγκάρντια, σημειώνει ότι εκτός από τα δύο συγκεκριμένα μπαρ πράξεις πεολειχίας είναι ορατές και στους δρόμους του Μαγαλούφ, γεγονός που υποδηλώνει ότι η πρακτική αυτή έχει διαδοθεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.