Καθαρίζουμε τους κολιούς , κόβουμε τα κεφάλια και τους πλένουμε καλά.Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι, μετά προσθέτουμε τις πιπεριές, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.Προσθέτουμε τους κολιούς,τον μισό μαϊντανό και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε σε πιάτο, πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό και απολαμβάνουμε.
Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα