ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντιέγκο χτυπά ...κάτω από τη μέση

Τι είπε και τι ...έδειξε ο Μαραντόνα στους Βραζιλιάνους

Λίγο μετά την συντριβή της Βραζιλίας από την Γερμανία με 7-1, ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποφάσισε να πικάρει τους αιώνιους αντιπάλους του δείχνοντας το σκορ με τα δάκτυλά του. Τι είπε ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για τη «σελεσάο» και τα γερμανικά «πάντζερ».

Με μια φωτογραφία στην οποία δείχνει τα 7 δάκτυλα του θυμίζοντας τα πόσα γκολ έφαγε η «σελεσάο» φανέρωσε την ευχαρίστησή τους για τον διασυρμό της «σελεσάο»! Μια φωτογραφία που φυσικά έκανε τον γύρο του κόσμου!

Ουδέποτε ήταν διπλωμάτης και πάντα έλεγε αυτό που πίστευε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Όταν κλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή να σχολιάσει τον ιστορικό διασυρμό της Βραζιλίας από τη Γερμανία, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών είπε:

«Η Γερμανία έμοιαζε σαν δύο Βραζιλίες μαζί. Ήταν σαν να έπαιζαν παιδιά με ενήλικες ... Κανείς δεν κερδίζει σήμερα με την ιστορία της φανέλας του. Θα πρέπει να αποδείξεις στα 90 λεπτά πως είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο, αν θέλεις να κερδίσεις».

Αναφορικά με τον αποψινό ημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία, είπε: «Ελπίζω να περάσουμε και να παίξουμε με τη Γερμανία. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ξανά σε τελικό και τους έχουμε κερδίσει (σ.σ. το 1986 στο Μεξικό)».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.