ΕΛΛΑΔΑ

Προσγειώθηκε στο «Μακεδονία» - Δεύτερο Embreaer τον μεταφέρει στο Μιλάνο

Αναγκαστική προσγείωση Βενιζέλου

Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προχώρησε το κυβερνητικό αεροσκάφος Embraer που μεταφέρει τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κυβερνητικό αεροσκάφος Εmbraer Legacy 484 που μετέφερε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο από την Τουρκία στο Μιλάνο πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ανέφεραν τα εξής:

Το αεροσκάφος παρουσίασε ρωγμή στο εξωτερικό τζάμι του δεξιού ανεξήνεμου στις 10:20 το πρωί, ενώ το αεροσκάφος πετούσε πάνω από τη Θάσο, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί πρόβλημα συμπίεσης. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης στις 10:39 π.μ.

Στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε στις 11:54 το Embraer 209 για να μεταφέρει τον κ. Βενιζέλο στο Μιλάνο. Στο αεροσκάφος επέβαινε τεχνικό κλιμάκιο από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας, προκειμένου να προχωρήσει στην αντικατάσταση του τζαμιού. Οι ίδιες πηγές παρατηρούσαν ότι τέτοια συμβάντα μπορούν να σημειωθούν σε οποιαδήποτε πτήση και δεν πρόκειται για ζήτημα συντήρησης του αεροσκάφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ε. Βενιζέλος ταξίδευε από την Άγκυρα, όπου χθες παρέστη στην ορκωμοσία του νέου προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, προς το Μιλάνο για να συμμετάσχει στη διήμερη Άτυπη Συνάντηση (GYMNICH) των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.